Άλλη μία απώλεια στο reloaded του Sex and the City - «Εκτός» η Πατρίτσια Φιλντ

Άλλη μία απώλεια στο reloaded του Sex and the City - «Εκτός» η Πατρίτσια Φιλντ

Η διάσημη στιλίστρια και σχεδιάστρια κοστουμιών δεν θα αναλάβει αυτή τη φορά τα looks των χαρακτήρων

field
Η -ελληνικής καταγωγής- Πατρίτσια Φιλντ, η οποία επιμελούταν τα εικονικά looks της Κάρι Μπράντσο στη σειρά Sex and the City, καθώς και στις δύο ομώνυμες ταινίες, δε θα βρίσκεται πλέον στην δημιουργική ομάδα της παραγωγής.



Η σχεδιάστρια επιβεβαίωσε την είδηση, εξηγώντας πως θα απουσιάζει από το reboot της σειράς Η διάσημη στιλίστρια και σχεδιάστρια κοστουμιών ανακοίνωσε πως δεν θα αναλάβει τα κοστούμια της σειράς «And Just Like That», καθώς αυτή την περίοδο ασχολείται με ένα πρότζεκτ του Netflix, που δεν είναι άλλο από την σειρά «Emily in Paris». Έτσι, είναι αδύνατον να συμμετάσχει ξανά στο Sex and the City.

Κλείσιμο


«Δεν είχα την δυνατότητα να βρίσκομαι και στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι», αναφέρει η Φιλντ. Όπως είπε όμως αργότερα, αφήνει τη θέση της σε καλά χέρια, αφού το styling θα αναλάβει η καλή της φίλη Μόλι Ρότζερς, με την οποία έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στο ίδιο πρότζεκτ.

Πέρα από την σειρά, όμως, «Emily in Paris», που την απασχολεί αυτό τον καιρό, η ίδια ασχολείται και με άλλα πρότζεκτ που απαιτούν χρόνο, όπως την οργάνωση της νέας της γκαλερί με το όνομα «Patricia Field ArtFashion Gallery».



Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι για την απουσία της ευθύνεται και η καλή της φίλη και πρώην πρωταγωνίστρια του SATC Κιμ Κατράλ, με αφορμή την κοινή φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram μαζί της.



Η Κιμ Κατράλ δε θα συμπεριλαμβάνεται επίσης στο καστ, ενώ την προηγούμενη χρονιά, όταν ακόμα γίνονταν συζητήσεις επαναφοράς της σειράς, εκείνη είχε θέσει ως όρο για να συμμετάσχει, χρηματοδότηση από την εταιρεία παραγωγής για δικά της πρότζεκτ. Αυτό στάθηκε τότε και η αιτία για να τσακωθεί με την συμπρωταγωνίστριά της, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία της είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Σιγά, δεν είσαι και ο Τζορτζ Κλούνεϊ για να θέτεις όρους». Έκτοτε, οι σχέσεις των δύο γυναικών παραμένουν ψυχρές. 


Δεν είναι, λοιπόν, απίθανο η Κιμ Κατράλ να επηρέασε τη φίλη της ή εκείνη να υποστηρίζει με την απουσία της την ηθοποιό.











Ειδήσεις σήμερα:

Το «σ'αγαπώ» Ελληνίδας ηθοποιού στον David Damiano - «Λυσσάρα ηρέμησε» της έγραψε ο Πάνος Βλάχος

Ισχυρά φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια - Τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη ο Μοράτα και η σύζυγός του μετά την περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης