Σινεμά

tainia01

Μόνο  τέσσερις οι νέες  αφίξεις εκ των οποίων  ξεχωρίζουν το πορτραίτο  ενός serial killer με το όνομα Τέντ Μπάντι και  το «αριστούργημά μου»  από Αργεντινή

Καρατζο_02

Πρωταγωνιστεί σαν σέξι καθηγήτρια στη συνέχεια της cult σειράς ταινιών - Μαζί με την εντυπωσιακή κοκκινομάλλα Κατερίνα Καρατζοπούλου συμπρωταγωνιστούν Τσαρούχας, Φιλίνη και Στεριανού, Μιζεράκη κ.α.

1
streaming-war01

«Στην πραγματικότητα ανταγωνιζόμαστε τον ύπνο. Και κερδίζουμε». Αυτό έχει δηλώσει ο Ριντ Χέιστινγκς, συν-ιδρυτής και CEO του Netflix. Και όχι μόνο δεν έχει άδικο, αλλά -προς το παρόν- το Netflix κερδίζει και τον πόλεμο του streaming, για τον οποίο γράψαμε ένα πρώτο who is who την προηγούμενη εβδομάδα.

odigos_tainiwn_danikas

Από τις νέες  αφίξεις  «Yesterday» και «Το ένστικτο της ζωής» - Από   τις επανεκδόσεις, με φρέσκιες κόπιες - «Πισίνα» και «Πρόσκληση σε  γεύμα από ένα  υποψήφιο  δολοφόνο»

vit-vir01

Από  τις φρέσκιες ταινίες «Ευτυχία»,  «Κόκκινη έκλειψη» και «Ο μεγάλος έρωτας της Βιρτζίνια Γουλφ».  Από τις επαναλήψεις, οπωσδήποτε «Αγριες  φράουλες»  του Ινγκμαρ Μπέργκμαν

plissken01

Giorgio Moroder και χορός «κάτω από τον ήλιο» στο καλοκαιρινό Plisskën.