Όλες οι Ειδήσεις

lewinski
Κόσμος

Τα περιστατικά που οδήγησαν στην πρώτη της ερωτική επαφή με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, στον Λευκό Οίκο, περιγράφει σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ η 45χρονη σήμερα Μόνικα

tsaousis_kostas
Κώστας Τσαούσης

Τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις τελευταίες εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικά πάνελ ανάμεσα στα επιτεύγματα της διακυβέρνησης τους στον οικονομικό τομέα δεν ξεχνούν ποτέ να κάνουν αναφορά στο ρεκόρ των Ξένων Άμεσων Επενδύσεων – «ρεκόρ δεκαετίας!» διαλαλούν προς πάσα κατεύθυνση με ένα αίσθημα καθαρής ηδονής για την χρήση των αριθμών και κυρίως για το κοντέρ που καταγράφει εκατομμύρια και δισεκατομμύρια.

danikas_dimitris
Δημήτρης Δανίκας

Να ευγνωμονούμε τον Τάκη Τσουκαλά. Να ευγνωμονούμε  το   κανάλι με την ονομασία Extra. Να ευγνωμονούμε  τον καναλάρχη  που παρέχει-και πληρώνει-για να φιλοξενεί τις ροχάλες του Τάκη Τσουκαλά. Να ευγνωμονούμε και  το πλήθος των  τηλεθεατών που  χασκογελάνε, που την καταβρίσκουν και που ραντίζονται με τις  ροχάλες της εκπομπής «Αντε  γεια»

stefanadis-hrist
Χρ. Ι. Στεφανάδης

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, ανέκαθεν και ιδιαίτερα μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αποτελούσαν μια κοινωνική ομάδα στην οποία οι πολιτικοί και ιδιαίτερα οι λαϊκιστές πολιτικοί, προσέβλεπαν για εκλογικά οφέλη, για δύο κυρίως λόγους.

ilias_makos_blog
π. Ηλίας Μάκος

Λόγος πολύς γίνεται τελευταίως για τη μισθοδοσία των κληρικών, που χρειάζεται να είναι αναμφισβήτητα εξασφαλισμένη, καθώς και διασφαλισμένα τα δικαιώματά τους, ώστε να μην είναι ανοχύρωτοι στη βούληση του οποιουδήποτε, καθώς είναι ένας βασικός πυλώνας στη σχέση του λαού με την πίστη, που έχουμε χρέος όλοι να αρνηθούμε να αποδυναμωθεί και να χαθεί.

anavolika_arthro
Ελλάδα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το κύκλωμα της ντόπας, όπως τις κατέγραψε ο σούπερ κοριός της αστυνομίας - Ακόμα και ο ίδιος ο αρχηγός του κυκλώματος που πουλούσε αναβολικά σε αθλητές παραδεχόταν ότι τα φάρμακα οδηγούν στον θάνατο