Advertorial

public

Πολλοί δεν έχουν φύγει καν για διακοπές κι εμείς μιλάμε για σχολικές τσάντες; Κι όμως, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να φροντίσετε να προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ιδιαίτερα την καινούρια σχολική τσάντα, καθώς το συγκεκριμένο είδος είναι από αυτά που εξαφανίζονται πιο γρήγορα από τα ράφια. Και φέτος που τα σχολεία θα ανοίξουν πιο νωρίς από το συνηθισμένο, καλύτερα να έχετε φροντίσει από πριν.

bp-site-refuel

Επειδή το αυτοκίνητό στη σύγχρονη εποχή έχει εξελιχθεί στον …καλύτερο καθημερινό μας φίλο, ιδιαίτερα το καλοκαίρι , σε εύκολες και δύσκολες διαδρομές, καλό είναι να ξέρουμε τι θα απαντήσουμε στην ερώτηση «τι βενζίνη είναι καλύτερα να βάζω?».

ethniki-asfalistiki

Η Εθνική Ασφαλιστική, η εξέχουσα εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα, απόλυτα πιστή στην έννοια της ανταπόδοσης προς το κοινωνικό σύνολο, παραμένει αρωγός σε δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

eco-dt1

Η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ με τα νέα προγράμματα EcoDrive, καλωσορίζει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ηλεκτροκίνηση, συμβάλλοντας στις πρωτοβουλίες και δράσεις της Ε.Ε. και ειδικότερα της χώρας μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

xito

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, μοναδική στον κλάδο της, διακρίθηκε για πρώτη φορά, στο TOP 20 με τις «Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα» για το 2020, στη μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη που διεξάγει το περιοδικό FORTUNE.

ftw1

O 3ος κύκλος του επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος είναι γεγονός! Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση 2 κύκλων στη διάρκεια του πρώτου μόλις έτους λειτουργίας του, ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την ένταξη νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας -που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό- στον 3ο κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης. Η περίοδος αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 13 Αυγούστου 2020, οπότε και θα ακολουθήσει αρχικά η αξιολόγηση από την Κριτική Επιτροπή και, στη συνέχεια, η ένταξη των καλύτερων startup ομάδων στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2020).

grhgorhs

Ο Γρηγόρης με πάνω από 48 χρόνια ηγετικής παρουσίας στο χώρο της καφεστίασης μετρά περισσότερα από 350 καταστήματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Ρουμανία και Κύπρο, απασχολώντας 2.500 εργαζομένους στη μεγάλη του οικογένεια. Με μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα αλλά και σε επιλογές γεμάτες φρεσκάδα, όπως τα γευστικά κρύα σάντουιτς, τις φρεσκοκομμένες σαλάτες και τις λαχταριστές πίτες, ο Γρηγόρης προσφέρει πολλές προτάσεις για όλες τις προτιμήσεις.

ily

Η illycaffè παρουσιάζει το CSR project #ONEMAKESTHEDIFFERENCE (καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά), τη νέα πρωτοβουλία που αποτελεί μέρος του παγκόσμιου της σχεδίου βιωσιμότητας και που θα οδηγήσει την εταιρεία σε ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2033: το πρώτο βήμα είναι η εξάλειψη 175 τόνων πλαστικού ανά έτος.