Δολοφονία Καρολάιν

Advertorial

Με θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η δράση του Ιδρύματος Vodafone «Γνώρισε τον κόσμο του STEM», σε συνεργασία με την ΜΚΟ “The Tipping Point” 

Το Ίδρυμα Vodafone, στo πλαίσιο του προγράμματος Generation Next και σε συνεργασία με τον Μη Kερδοσκοπικό Οργανισμό “The Tipping Point” ολοκλήρωσε τη δράση «Γνώρισε τον κόσμο του STEM», η οποία υλοποιήθηκε σε σχολεία από όλη την Ελλάδα και είχε ως στόχο την εξοικείωση των μαθητών με το STEM. 

Summer Collection: Η Carpisa απογειώνει τη διάθεσή μας, με τσάντες κι αξεσουάρ από ανακυκλωμένα υλικά!

Ακολουθώντας πράσινη στρατηγική, εφαρμόζει την κυκλική και βιώσιμη διαδικασία παραγωγής και δημιουργεί όλο και περισσότερα προϊόντα από ανακυκλωμένο πλαστικό, βαμβάκι και χαρτί, συνεισφέροντας ενεργά στη μείωση των αποβλήτων!!!

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στηρίζει την πρωτοβουλία της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα  για τη δημιουργία του «Ελληνικού Πάρκου»

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετέχει, μέσω της 100% θυγατρικής του εταιρείας ΤΕΡΝΑ, στην υλοποίηση του έργου «Ελληνικό Πάρκο» στη λίμνη Φάρκα των Τιράνων.  

Οι ποδοσφαιρικές σου ικανότητες μπορεί να μην είναι σαν του Ρονάλντο, τα μαλλιά σου όμως μπορούν

Έσπασε κάθε ρεκόρ! Ο πρώτος παίκτης που έχει παίξει σε 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, δεν είναι άλλος από τον έναν και μοναδικό Legend του ULTREX, τον Cristiano Ronaldo. Σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο του να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το SUP Free Hackathon της Lidl Ελλάς και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη στο Sani Resort

Ο πρώτος μαραθώνιος καινοτομίας ανάπτυξης λύσεων και εφαρμογών για μία Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και ανέδειξε όχι έναν, αλλά δύο νικητές.

Νέες πωλήσεις της ΤΗΕΟΝ SENSORS σε Βόρεια - Νότια Αμερική,  Βόρεια Αφρική, Ευρώπη και Αυστραλία, που ξεπερνούν τα €30 εκατ.

Η  THEON SENSORS ανακοινώνει νέες πωλήσεις για το 1ο τετράμηνο του 2021 που ξεπερνούν τα €30 εκατ. σε Βόρεια - Νότια Αμερική, Βόρεια Αφρική, Ευρώπη και Αυστραλία για όργανα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης επισφραγίζοντας τη σημαντική δραστηριότητά της στο εξωτερικό.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Εγκεφαλικών πιστοποίησε την πρότυπη Μονάδα Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών της Ευρωκλινικής Αθηνών

Την εξαιρετικά τιμητική πιστοποίηση “ESO Stroke Unit” από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εγκεφαλικών (European Stroke Organisation) έλαβε πρόσφατα η πρότυπη Μονάδα Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Οδοντίατροι «νέας γενιάς» στην Κύπρο: Αναβάθμιση της ποιότητας σπουδών

Περιζήτητο είναι πλέον το μοναδικό τμήμα Οδοντιατρικής που λειτουργεί στην Κύπρο, καθώς το επίπεδο των σπουδών που παρέχει στους φοιτητές του ανεβαίνει διαρκώς. Πρόκειται για το τμήμα Οδοντιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (EUC). Η Κύπρος άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί ένας από τους ασφαλέστερους και φιλικότερους φοιτητικούς προορισμούς της ΕΕ, με αποτέλεσμα όλο  και περισσότεροι διεθνείς  φοιτητές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτες χώρες να επιλέγουν την Κύπρο για ανώτατες σπουδές.