Βιβλίο

book2XRWMA

Προσωποποίηση της απόλυτης δύναμης, διεκδικεί μια θέση στη ρωσική ιστορία στο ίδιο βάθρο με τον Τσάρο και τον Στάλιν. Προσωπικότητα περίπλοκη, σε μεγάλο βαθμό άγνωστη, με μια ζωή βγαλμένη από κατασκοπευτικό θρίλερ.

Περσες_βιβλιο

Ο συγγραφέας Κώστας Χατζηεμμανουήλ μιλάει στο protothema.gr για  τους «Πέρσες», την τελευταία του δημιουργία  για παιδιά, που κυκλοφορεί από την «Ελληνοεκδοτική» και θα παρουσιαστεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στον «Ιανό». 

bookXRWMA

Χάνονται στ' αλήθεια τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή βρίσκονται κάπου γύρω μας; Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα έχετε πολλούς λόγους να αναρωτιέστε εάν ο θάνατος είναι το τέλος ή η αρχή της περιπέτειας

1
imperios1

Το έργο «Iμπέριος και Μαργαρώνα» συγκαταλέγεται στις πρώτες μυθιστορίες που διάλεξαν οι άνθρωποι του ελληνικού βιβλίου του 16ου αιώνα, για να εισαγάγουν την τυπογραφία, καινούργια τότε τεχνολογία ανάγνωσης, στη χώρα

horse

Ο διεθνούς φήμης 66χρονος Ισραηλινός συγγραφέας βρέθηκε, χθες το βράδυ, για δεύτερη φορά, ύστερα από εννέα χρόνια, στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας το βιβλίο του «Ένα άλογο μπαίνει σ’ ένα μπαρ»