Car

EuroNCAP

Η παθητική ασφάλεια ενός αυτοκινήτου είναι Νο1 προτεραιότητα για τον σύγχρονο καταναλωτή και η αξιολόγηση που κάνει εδώ και δύο δεκαετίες ο ανεξάρτητος Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δοκιμών Euro NCAP, η πιο σίγουρη πιστοποίηση των επιπέδων της. Ας δούμε πως γίνεται η συγκεκριμένη διαδικασία και τι άλλαξε τα τελευταία χρόνια.

Yaris

Δίνοντας πλέον βάρος στις βενζινοκίνητες επιλογές και την υβριδική έκδοση του best-seller Yaris, η Toyota σταμάτησε στη χώρα μας όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τις πωλήσεις της πετρελαιοκίνητης έκδοσης του μοντέλου.

Aiantas

Οχήματα με “αύρα” δακρυγόνων, χημικών και νερού με πίεση, που όταν τα βλέπουμε καταλαβαίνουμε πως κάτι δεν πάει καλά ή… μυρίζει μπαρούτι (μαζί με μυρωδιά μολότωφ και καμένων ελαστικών).

Tarraco

Το νέο Tarraco είναι το μεγαλύτερο SUV στην ιστορία της SEAT, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει κορυφαία πρακτικότητα και άνεση, διατηρώντας παράλληλα τον σπορτίφ χαρακτήρα των δημιουργημάτων της μάρκας. Εμείς, οδηγούμε το νέο μοντέλο στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

reaunat

Η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, είχε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή την απόφασή της να προσφέρει δωρεάν πέντε (5) καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio, κατόπιν κλήρωσης, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που έχασαν το αυτοκίνητό τους στις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.

Scala

Την κορυφή της μικρομεσαίας κατηγορίας θα προσπαθήσει να κατακτήσει η Skoda, με ένα μοντέλο που την ανεβάζει κατηγορία χωρίς να χάνει τις παραδοσιακές της αξίες (τιμή/ απόδοση, οικονομία, αξιοπιστία).

Vision-RS-1

Skoda από το 2018 και μέχρι και το 2020 πραγματοποιεί μια μεγάλη επίθεση νέων μοντέλων, έχοντας ως στόχο να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις της. Δείτε τι περιμένουμε από την εταιρεία μέσα στην επόμενη διετία.

Niva1

Φαίνεται ότι παρά τα 41 χρόνια παρουσίας του στην αγορά το Lada Niva δεν έχει ξεπεράσει τις κατασκευαστικές του ασθένειες, αφού η ρώσικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί ανάκληση για σημαντικό πρόβλημα στην κολώνα του τιμονιού του αυτοκινήτου.

VolvoV60

Βάζουμε στο μικροσκόπιο την πιο πρακτική έκδοση του σουηδικού μεσαίου μοντέλου. 

mercedes

Το “κίτρινο βέλος” με έμβλημα το αστέρι έρχεται σαν επιστέγασμα μιας μακροχρόνιας επίπονης προσπάθειας της Mercedes να στραφεί κυρίως στις νεανικές επιθυμίες, χωρίς φυσικά να θυσιάζει επουδενί τις θεμελιώδεις αρχές της. Κυρίες και Κύριοι, η νέα Mercedes-AMG Α 35 είναι στα χέρια μας…

GAC

Οι Κινέζοι επιστρέφουν δυναμικά στην Ευρώπη και πλέον, ετοιμάζονται για είσοδό τους και στην ελληνική αγορά αναζητώντας τον εδώ εισαγωγέα που θα δημιουργήσει το δίκτυο των πωλήσεών τους.

volvo

O ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός δοκιμών πρόσκρουσης Euro NCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για εννιά μοντέλα. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και το Fiat Panda, το οποίο απέσπασε 0 αστέρια.