Πατρίσια Φιλντ: Δε διαφημίζω ότι είμαι γκέι

Πατρίσια Φιλντ: Δε διαφημίζω ότι είμαι γκέι

Η Πατρίσια Φιλντ μίλησε για την προσωπική της ζωή, την εμπειρία της στα βραβεία Όσκαρ και φυσικά το «Sex And The City»...

Πατρίσια Φιλντ: Δε διαφημίζω ότι είμαι γκέι
Στην Ελλάδα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Πατρίσια Φιλντ και η διάσημη σχεδιάστρια και ενδυματολόγος πέρασε μια βόλτα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, την εμπειρία της στα βραβεία Όσκαρ και φυσικά το «Sex and the city».

«Το Όσκαρ δεν ήταν το τέλος της ζωής μου. Ήταν μια ωραία εμπειρία και όλοι οι φίλοι μου ήταν εκεί και κάναμε ένα μεγάλο πάρτι. Δεν κέρδισα, αλλά αυτή που κέρδισε είναι πραγματικά καλή και η μοναδική fashiondesigner που παραδέχομαι», είπε η διάσημη fashion designer για τη χρονιά που την υποψήφια για Όσκαρ.

Κλείσιμο
Αναφερόμενη στην επιλογή της να παραδεχτεί δημόσια πως είναι γκέι, η Πατρίτσια Φιλντ παραδέχτηκε: «Δε μου κόστισε. Εγώ δε διαφημίζω ότι είμαι γκέι. Εγώ έχω τη ζωή μου, δε δημοσιεύω τα πάντα όμως δεν ντρέπομαι. Έτσι είμαι και δεν είναι και κάτι σπουδαίο… Μεγάλωσα μόνο με γυναίκες και έμαθα να εμπιστεύομαι γυναίκες. Αισθάνομαι άνετα με τις γυναίκες αλλά δεν είναι ότι δεν μου άρεσαν οι άντρες».  Μάλιστα όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος της είπε: «Κι εμείς οι άνδρες καλοί είμαστε», εκείνη του απάντησε:«Ναι, εσύ καλός είσαι».

Για τις σχέσεις της με τις πρωταγωνίστριες του «Sex and the city», είπε: «Όλες μου έχουν δώσει κάτι αλλά η Κιμ Κατράλ είναι η μόνη που πάμε έξω για πλάκα». Όταν μάλιστα ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν η Κιμ λειτουργεί στην προσωπική της ζωή όπως η Σαμάμνθα Τζόους που υποδύεται, ανέφερε: «Στην πραγματική ζωή πάει μόνο με μερικούς άντρες… Μου αρέσει γιατί θέλει να μάθει τα πάντα. Θέλει να είναι μες στη μόδα, μες στο στιλ, μες στην πολιτική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης