Δολοφονία Καρολάιν

Moto

Αυτές τις μοτοσικλέτες τις οδηγούμε και με δίπλωμα αυτοκινήτου

Μετά το πρόσφατο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο φέρει σε διάταξή του τη δυνατότητα σε έναν κάτοχο άδειας οδήγησης ΙΧ να αποκτάει δίπλωμα οδήγησης για δίκυκλο έως 125 cc υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το ενδιαφέρον του κοινού εκτοξεύθηκε για scooters.

Γαλλία: Επιχορήγηση για την αντικατάσταση αυτοκινήτων με ηλεκτρικά ποδήλατα

Κοντά στην απόφαση επιχορήγησης 2.500 ευρώ σε όσους αποσύρουν παλιά αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες και αγοράσουν ηλεκτρικά ποδήλατα βρίσκεται η Γαλλική κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters...

2
ΛΕΜΟΤ: Στήριξη στην οικογένεια του Ιάσονα

Με ένα λιτό δελτίο τύπου, η παλαιότερη και πλέον καταξιωμένη λέσχη μοτοσυκλέτας στη χώρα μας ανακοινώνει την πρόθεσή της για παροχή νομικής βοήθειας στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ιάσονα, του 23χρονου παλικαριού που πρόσφατα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από τη Βουλή.

Μία απίστευτη BMW....

Το γερμανικό Cruiser των 1800cc συνεχίζει να βαδίζει σε custom μονοπάτια και είναι λογικό μιας και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που βρίσκεται ανάμεσά μας από το περασμένο φθινόπωρο.

Enduro – Καθημερινότητα σημειώσατε Χ

Honda υπερκυβίζει το μικρό της On/Off και πέρα από περισσότερη δύναμη το εφοδιάζει με όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που το ανάγουν σε ένα ιδιαίτερα σκληροτράχηλο μοντέλο.