Πίσω Κίνηση

Marija-Jelkic-doctor-a640

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να έχουνε μία τέτοια γιατρό να τους φροντίζει. Πρόκειται για τη νεαρή Σέρβα Marija Jelkic, η οποία δικαίως διεκδικεί τον τίτλο της πιο σέξι γιατρού σε ολόκληρη την Ευρώπη.

wedding_mesa3343

Εκτός του χρώματος στο αμάξωμα, έχει ανάγλυφα τα αρχιγράμματα των ονομάτων του Harry και της μέλλουσας συζύγου του, ενώ όταν οι πόρτες ανοίγουν, το φωτεινό στίγμα στο έδαφος δεν είναι το κλασσικό σήμα της εταιρείας αλλά η έκφραση Just Married...

Η Ισπανίδα που βάζει φωτιά στο Instagram (φωτογραφίες)

Πολλές είναι οι κοπέλες που γίνονται γνωστές μέσα από το Instagram στις μέρες μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μία σέξι Ισπανίδα, η οποία είναι μοντέλο, αλλά οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό την έκαναν ακόμη πιο διάσημη.

Υγραέριο στο αυτοκίνητο: Τα SOS...

Η τιμή της βενζίνης έχει πάρει την ανιούσα και όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τα δημοσιεύματα για τα πλεονεκτήματα του υγραερίου έχουν την τιμητική τους. Παρακάτω αναλύουμε τα σημεία που θα πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε να βάλετε υγραέριο στο αυτοκίνητό σας.

Και μικρά και supercars - Δείτε τα!

Αν οι παραδοσιακές «δυνάμεις» στην κατηγορία των supercars ήθελαν να κάνουν άνοιγμα «προς τα κάτω», οι προτάσεις που θα είχαμε στην αγορά θα ήταν κάπως έτσι.

Δεν θα πιστεύετε τι οδηγεί παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης...

Ο Sergio Ramos είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου στον κόσμο. Πολλοί θα περίμεναν από τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να οδηγεί ό,τι πιο ακριβό σε αυτοκίνητο ή κάτι πολύ εντυπωσιακό, αλλά εκείνος κάνει τη διαφορά.