Πίσω Κίνηση

wedding_mesa3343

Εκτός του χρώματος στο αμάξωμα, έχει ανάγλυφα τα αρχιγράμματα των ονομάτων του Harry και της μέλλουσας συζύγου του, ενώ όταν οι πόρτες ανοίγουν, το φωτεινό στίγμα στο έδαφος δεν είναι το κλασσικό σήμα της εταιρείας αλλά η έκφραση Just Married...

kim-jong-un-1000

Δεν θα πιστεύετε τι έχει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Kim Yong Un, μέσα στη λιμουζίνα του. Γενικά, όταν έχεις λεφτά και κύρος μπορείς να ζητήσεις ή και να απαιτήσει πολλά. Μάλλον κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Kim Yong Un και το αυτοκίνητό του.

Η Ισπανίδα που βάζει φωτιά στο Instagram (φωτογραφίες)

Πολλές είναι οι κοπέλες που γίνονται γνωστές μέσα από το Instagram στις μέρες μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μία σέξι Ισπανίδα, η οποία είναι μοντέλο, αλλά οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό την έκαναν ακόμη πιο διάσημη.

Υγραέριο στο αυτοκίνητο: Τα SOS...

Η τιμή της βενζίνης έχει πάρει την ανιούσα και όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τα δημοσιεύματα για τα πλεονεκτήματα του υγραερίου έχουν την τιμητική τους. Παρακάτω αναλύουμε τα σημεία που θα πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε να βάλετε υγραέριο στο αυτοκίνητό σας.

Και μικρά και supercars - Δείτε τα!

Αν οι παραδοσιακές «δυνάμεις» στην κατηγορία των supercars ήθελαν να κάνουν άνοιγμα «προς τα κάτω», οι προτάσεις που θα είχαμε στην αγορά θα ήταν κάπως έτσι.

Δεν θα πιστεύετε τι οδηγεί παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης...

Ο Sergio Ramos είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου στον κόσμο. Πολλοί θα περίμεναν από τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να οδηγεί ό,τι πιο ακριβό σε αυτοκίνητο ή κάτι πολύ εντυπωσιακό, αλλά εκείνος κάνει τη διαφορά.

Αντίγραφο του: Είναι απιστία ο αυνανισμός;

Ο Θάνος Ασκητής μας εξηγεί για το αν μπορούμε να πούμε ότι ο αυνανισμός, τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα, είναι απιστία, όταν βρισκόμαστε σε σχέση.