Μία ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της έκανε η Ιωάννα Τούνη, επισημαίνοντας πως χρειάζεται πολλή δύναμη για να μπορεί να μένει μακριά από το μωρό της, καθώς γνωρίζει πως αυτό είναι το σωστό.
Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, όμως, όπως ανέφερε στην ανάρτησή της, θα βρίσκεται και πάλι κοντά του και θα μπορεί να γιορτάσει μαζί του. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εκφράζοντας πόσο δύσκολο της ήταν να είναι μακριά του στα γενέθλιά του, έγραψε: «Χρόνια σου πολλά, αγάπη μου ΥΠΕΡΤΑΤΗ. Χθες έκλεισες 3 ολόκληρα χρόνια που γεμίζεις με αγάπη και νόημα όλη μου την ύπαρξη!!!! Αλλά ήσουν σε άλλη πόλη… και εγώ σε γιόρτασα από μακριά, όμως με την καρδιά μου πάντα κοντά σου! Πόση δύναμη θέλει αλήθεια να αφήνεις το μωρό σου, ακόμη και όταν γνωρίζεις πως αυτό είναι το σωστό. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο ταξί - καθοδόν για το αεροδρόμιο - και ανυπομονώ να σε πάρω την πιο σφιχτή αγκαλιά όλου του κόσμου! Σε αγαπάω όσο δεν χωράνε οι λέξεις… η Μαμά».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.