Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», η υπόθεση αφορά σε περιστατικό του 2023, όταν, σύμφωνα με καταγγελία πρώην συνεργάτη του, ο Slimane τον παρενόχλησε σεξουαλικά μετά από συναυλία.
Όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο, ο τραγουδιστής είχε διοργανώσει πάρτι για τον εορτασμό της πρώτης φάσης της περιοδείας του και προσκάλεσε το μέλος της ομάδας του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, φέρεται να τον έσπρωξε στον τοίχο, ασκώντας πίεση για σεξουαλικές πράξεις και επιχειρώντας να τον οδηγήσει στο καμαρίνι του.
Slimane condamné pour harcèlement : « Il a reconnu sa culpabilité », se félicite l’avocate de sa victime https://t.co/Rrc20qJ3ig
Οι γαλλικές Αρχές ερεύνησαν εκτενώς την υπόθεση, συγκεντρώνοντας καταθέσεις και αποδεικτικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που φέρεται να είχε στείλει ο καλλιτέχνης. Ο Slimane αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως το δικαστήριο έκρινε ότι υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις για την ενοχή του.
Η ετυμηγορία επικεντρώθηκε στην επίμονη συμπεριφορά του τραγουδιστή για σεξουαλικές πράξεις και στην αποστολή ακατάλληλων μηνυμάτων. Το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, αποφεύγοντας την ποινή κάθειρξης.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους