Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ενοχλημένη με ακόλουθο στο Instagram που ρώτησε αν είναι έγκυος

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ενοχλημένη με ακόλουθο στο Instagram που ρώτησε αν είναι έγκυος

«Η εξωσωματική γονιμοποίηση επηρεάζει το σώμα των γυναικών» απάντησε αρχικά η τηλεπερσόνα

kortnei_egkyos
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντέδρασε έντονα όταν  άρχισαν να γράφουν στο Instagram, πως μπορεί να είναι έγκυος και μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε έναν follower. 

Αφορμή για τον ακόλουθο που έγραψε: «Είναι έγκυος;» στάθηκε μία φωτογραφία της Καρντάσιαν για διαφημιστική εταιρεία, στην οποία φαίνεται και ένα σημείο από την κοιλιά της.

Στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία, πολλοί έκαναν λόγο για φουσκωμένη κοιλιά και την πιθανότητα να περιμένει παιδί με τον Τράβις Μπάρκερ.

Η 43χρονη τηλεπερσόνα απάντησε στο παραπάνω σχόλιο γράφοντας: «Οι μεταγενέστερες επιπτώσεις της εξωσωματικής γονιμοποίησης (αναγνωρίζω μόνο αυτό το σχόλιο επειδή πιστεύω ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς η εξωσωματική γονιμοποίηση επηρεάζει το σώμα των γυναικών και δεν μιλάμε πολύ γι' αυτό). Επίσης, εξακολουθούμε να ρωτάμε τις γυναίκες αν είναι έγκυες;».


Το σχόλιο διαγράφηκε μετά από λίγο αλλά κυκλοφόρησαν σχετικά στιγμιότυπα στο Twitter.
karasian892
Η εξωσωματική γονιμοποίηση που της προκάλεσε πρόωρη εμμηνόπαυση

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε, ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση, η οποία όμως είχε ως αποτέλεσμα να της φέρει πρόωρη εμμηνόπαυση και αύξηση βάρους.

Πιο συγκεκριμένα, η 42χρονη σταρ του «Keeping Up With The Kardashians», ανέφερε στη σειρά, ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση ώστε να μείνει έγκυος από τον ντράμερ των Blink 182, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της απέναντι σε εκείνους, που τη σχολίαζαν, όταν είχε πάρει κιλά.

Κλείσιμο


Στο κλιπ που κυκλοφόρησε, εξήγησε ότι το φάρμακο που έπαιρνε για να τη βοηθήσει να μείνει έγκυος, κατέληξε να της προκαλέσει πρόωρη εμμηνόπαυση, ενώ σημείωσε μεγάλη αύξηση βάρους, την ίδια στιγμή, που οι χρήστες των social media, αναφέρονταν στα κιλά της, ή την πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης, που κρατά κρυφή.

«Είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν», φαίνεται να λέει η περσόνα στο τρέιλερ της σειράς, συζητώντας με την Κρις Τζένερ και πρόσθεσε: «Τα φάρμακα που μου έδιναν, με έβαλαν στην εμμηνόπαυση»«Με βάση τι; Ένα φάρμακο;» ρώτησε η Κρις την κόρη της. «Ναι», απάντησε η Κόρτνεϊ.



Υπενθυμίζεται, ότι η μεγαλύτερη αδερφή Καρντάσιαν, έχει ήδη αποκτήσει 3 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Σκοτ Ντίσικ και η ίδια περιέγραψε την εξωσωματική γονιμοποίηση, ως «όχι και την πιο ιδανική εμπειρία αφού έχω συλλάβει 3 παιδιά με φυσικό τρόπο».

The Kardashians New Trailer: Kourtney and Travis ACTIVELY TRYING for a Baby




Ειδήσεις σήμερα:

Η Αθηνά, η Ιφιγένεια, ο Βαγγέλης: Οι ιστορίες των θυμάτων της σύγκρουσης των τρένων


Τα τρία εγκληματικά λάθη του σταθμάρχη και η δίωξή του από τον εισαγγελέα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σε φυλακή στην Τουρκία ο πατέρας του 28χρονου Νικόλα που σκοτώθηκε στα Τέμπη




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης