Σπύρος Σταμούλης: «Οι αρρώστιες και ο θάνατος είναι ίδια για όλους»

Σπύρος Σταμούλης: «Οι αρρώστιες και ο θάνατος είναι ίδια για όλους»

Ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα του - «Προφανώς και μου λείπει»

stamoulis
O Σπύρος Σταμούλης με αφορμή την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «Το βραχιόλι της φωτιάς» μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του.

Ο ηθοποιός σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται την απώλεια, αφού και η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί πραγματεύεται παρόμοιο θέμα, απάντησε: «Ταύτιση ως Σπύρος, με τα μηνύματα της απώλεια που θέλει να περάσει η σειρά, όχι. Για ποιο λόγο το λέω αυτό; Η συμμετοχή μου στη σειρά ήταν μέσα από το ρόλο του Κωνσταντίνου, οπότε οτιδήποτε βίωνα ήταν μέσα από τη σειρά. Και ο Κωνσταντίνος δεν είχε προσωπικές απώλειες αλλά ήταν πολύ συγκινητικά τα όσα ζούσε. Υπήρξαν αρκετές στιγμές στην προβολή της σειράς που συγκινήθηκα πάρα πολύ».

Στη συνέχεια ο Σπύρος Σταμούλης απάντησε για το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα: «Όπως όλοι οι άνθρωποι που βιώνουν μια τέτοια απώλεια. Οι αρρώστιες και ο θάνατος είναι ίδια για όλους. Απλώς, όταν συμβαίνει στη δική σου οικογένεια, είναι πολύ δύσκολα. Είναι κάτι που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Αυτό που έκανα ήταν να συνεχίσω τη ζωή μου με τις αξίες που μου είχαν δώσει οι γονείς μου. Όσο δύσκολο και αν είναι στην αρχή, όσο περνούν τα χρόνια, συμβιβάζεσαι».

Στο τέλος της συνέντευξης ο ηθοποιός πρόσθεσε πως προφανώς και του λείπει ο μπαμπάς του: «Όπως λείπει σε κάθε παιδί ο γονιός του όταν "φεύγει"».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης