Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση
«Παίρνω τόσα μηνύματα, τόση αγάπη όμως μου ήταν αδύνατο να απαντήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων στο δημόσιο μήνυμά της - Δείτε τη δημοσίευση
Η Ρεγγίνα Μακέδου αγωνίζεται και πάλι για την υγεία της, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση που έκανε.
Το κορίτσι με την περίσσια δύναμη, απείχε για κάποιες ημέρες από τα social media, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν για την κατάσταση της υγείας της.
Σε μία νέα της ανάρτηση, Ρεγγίνα Μακέδου γνωστοποίησε πως βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
«Παίρνω τόσα μηνύματα, τόση αγάπη όμως μου ήταν αδύνατο να απαντήσω! Ξέρετε ότι όταν θα μπορέσω θα σας τα πω όλα! Νοσηλεύομαι ξανά στο νοσοκομείο, όταν θα βγω θα σας τα εξηγήσω όλα αναλυτικά, σας ευχαριστώ για την αγάπη, τις ευχές και τις προσευχές όλα θέλουν τον χρόνο τους και εγώ το ίδιο», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.