Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά από παρενέργεια της μεταμόσχευσης μυελού των οστών

Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά από παρενέργεια της μεταμόσχευσης μυελού των οστών

«Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος», έγραψε στο Instagram - Δείτε την ανάρτησή της

reggina-makedou
Λίγες ημέρες αφού η Ρεγγίνα Μακέδου υποβλήθηκε στη μεταμόσχευση μυελού των οστών, μία παρενέργεια την οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε η ίδια στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από story που ανέβασε από το προφίλ της στο Instagram, η χορεύτρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λόγω της μικρής παρενέργειας πρέπει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των γιατρών, για να την παρακολουθούν συνεχώς για οποιαδήποτε επιπλοκή.

Στην ανάρτησή της, η Ρεγγίνα Μακέδου έγραψε: «Αρχικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές των γενεθλίων μου, είστε υπέροχοι. Δεύτερον έχω χαθεί γιατί μια μικρή παρενέργεια με οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο. Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος. Δεν κερδίζει με ένα εξιτήριο. Θέλει πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή δύναμη».

Δείτε την ανάρτησή της


makedou_parenergia

Υπενθυμίζεται, ότι για τα γενέθλιά της η Ρεγγίνα Μακέδου προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία ποζάρει με την τούρτα της, στέλνοντας για ακόμη μία φορά το μήνυμά της, για το πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών.

«Το κοντέρ έγραψε 37!!!! Πολύ διαφορετικά γενέθλια… το δώρο μου ήταν 120 δότες μυελού των οστών σε μια υπέροχη εκδήλωση που έγινε στην πόλη μου!!! 83 δότες μυελού των οστών από την υπέροχη Κρήτη (Σητεία και Ιεράπετρα). Τα πιο ουσιαστικά γενέθλια μου !!!!
Ξέρεις ο χρόνος περνάει και πρέπει να καταλάβεις ότι όλο το νόημα είναι η αγάπη , το να δίνεις , να χαμογελάς , να εκτιμάς εσένα αλλά και τους γύρω σου , να νιώσεις επιτέλους ότι η καλοσύνη είναι αρετή !!!

Δύσκολες στιγμές περνάμε όλοι και κλαίμε και πέφτουμε αλλά… πάντα υπάρχει κάπου το φως να μας γεμίσει !!! Άπειρες οι ευχές σας και όλες έλεγαν υγεία και αυτό με γέμισε χαρά !!! Όχι ακόμα δεν γιατρεύτηκα η αποκατάσταση είναι μεγάλη μάχη! Στη μεταμόσχευση δεν τελειώνουν όλα με ένα εξιτήριο … ξεκινάει ο αγώνας μόλις βγεις εύχομαι σήμερα στα γενέθλια μου να με αγαπήσει το μόσχευμα όσο το αγαπώ!!!

Άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις ευχές και τις προσευχές εσείς με βοηθάτε και δεν το ξέρετε !!! Γίνετε δότες μυελού των οστών δώστε αίμα και αιμοπετάλια ελάτε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο όμορφο!», έγραψε.




Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης