«Wonder Woman 1984»: Πρεμιέρα την ίδια μέρα σε HBO Max και σινεμά στις ΗΠΑ
Θα προβληθεί νωρίτερα σε χώρες που δεν είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα streaming ΗΒΟ Max
Έναν ακόμη λόγο να περιμένουν με αδημονία τα Χριστούγεννα έχουν πλέον οι φαν της Wonder Woman στις ΗΠΑ, αφού επιβεβαιώθηκε ότι το πολυαναμενόμενο sequel «Wonder Woman 1984» θα κάνει το «ντεμπούτο» του στα αμερικανικά σινεμά στις 25 Δεκέμβρη.
Την ίδια μέρα, όπως αναφέρει το Variety, θα γίνει διαθέσιμη η ταινία και στο HBO Max, ενώ στις χώρες που δεν είναι διαθέσιμη η πλαφόρμα streaming η κινηματογραφική πρεμιέρα θα γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 16 Δεκέμβρη.
Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα του sequel με πρωταγωνίστρια την γοητευτική Γκαλ Γκαντότ ολοκληρώθηκαν μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και διακοπές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η σκηνοθέτιδα του φιλμ, Πάτι Τζένκινς, δήλωσε ότι «επιτέλους έφτασε η ώρα» για τη συνέχεια της Wonder Woman: «Αγαπάμε πολύ αυτό το φιλμ όπως και τους φαν μας και ελπίζουμε η ταινία να φέρει λίγη χαρά και να φωτίσει περισσότερο την περίοδο των γιορτών».
«Δείτε την ταινία στα σινεμά, όπου αυτο είναι εφικτό και ασφαλές, ή από το HBO Max. Καλές γιορτές σε όλους σας, και ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το φιλμ όσο και εμείς τα γυρίσματα», συμπληρώνει στη δήλωσή της η Τζένκινς.
Το «Wonder Woman 1984» είναι το sequel της πετυχημένης ταινίας του 2017 με πρωταγωνίστρια την Ισραηλινή σταρ Γκαλ Γκαντότ. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η ταινία επρόκειτο να προβληθεί το 2019, ωστόσο υπήρξε σημαντική καθυστέρηση. Η πρεμιέρα της ταινίας μεταφέρθηκε στις 5 Ιουνίου 2020, μετά στις 14 Αυγούστου, έπειτα στις 2 Οκτωβρίου προτού τελικά «φιξαριστεί» για τις 25 Δεκέμβρη στις ΗΠΑ.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.