O Τζέιμς Μποντ και οι... γυναίκες του: Τα νέα Βond girls του 25ου φιλμ και οι καλλονές που επιστρέφουν

O Τζέιμς Μποντ και οι... γυναίκες του: Τα νέα Βond girls του 25ου φιλμ και οι καλλονές που επιστρέφουν

Άνα ντε Άρμας και Λασάνα Λιντς η νέα «πνοή» στο καστ της 25ης ταινίας του Μποντ, που θα βγει στις αίθουσες σε έναν χρόνο - Επιστρέφουν η Λέα Σεϊντού  ως «Δρ. Μαντλιν Σουάν» και η Ναόμι Χάρις ως «Ηβ Μανιπένι»

james_ar
Μια «παρέλαση» από σταρ θα παρακολουθήσουν οι φαν του «Πράκτωρ 007» στη μεγάλη οθόνη την επόμενη χρονιά, όταν θα κυκλοφορήσει το 25ο κατά σειρά φιλμ του Τζέιμς Μποντ, με πρωταγωνιστή, για μία ακόμη φορά, τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Εχθές, οι συντελεστές της νέας ταινίας, μεταξύ των οποίων και ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα, αποκάλυψαν ολόκληρο το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020.

Ο Ράμι Μάλεκ, που φέτος βραβεύτηκε με Όσκαρ για την εκπληκτική του ερμηνεία ως «Φρέντι Μέρκιουρι» στο Bohemian Rhapsody, πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του «κακού» στην ταινία, της οποίας ο τίτλος δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Μιλώντας μέσω videolink από τη Νέα Υόρκη, ο 37χρονος Ράμι Μάλεκ εξέφρασε τη... ζήλια του που δεν μπορούσε, λόγω υποχρεώσεων, να παρευρεθεί στην παρουσίαση του καστ, η οποία έλαβε χώρα στο εμβληματικό σπίτι του Ίαν Φλέμινγκ στην Τζαμάικα.


Κλείσιμο


Χαμογελαστός, μίλησε για την ανυπομονησία του να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και υποσχέθηκε ότι, ως η νέα... νέμεση του Μποντ, πρότίθεται να ταλαιπωρήσει αρκετά τον μυστικό πράκτορα!

Στην παρουσίαση ήταν παρόντες φυσικά ο Ντάνιελ Κρεγκ, που θα υποδυθεί τον «007» για πέμπτη συνεχόμενη φορά, αλλά και οι γυναίκες που θα πλαισιώνουν τον Τζέιμς Μποντ στην 25η ταινία.

Τα «φρέσκα» Bond girs

Τα νέα κορίτσια που θα δούμε το 2020 στο πλευρό του μυστικού πράκτορα είναι δύο: Η 30χρονη Άνα ντε Άρμας και η 31χρονη Λασάνα Λιντς.

Η πανέμορφη Άνα ντε Άρμας έκανε το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ το 2015, παίζοντας στο πλευρό του Κιάνου Ριβς στην ταινία Knock Knock.

Μια γρήγορη ματιά στο Instagram της αποκαλύπτει την αγάπη της για τα ταξίδια σε εξωτικά μέρη του κόσμου, για τα extreme sports, και για τις αρκετά τολμηρές selfies.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hey. 💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana De Armas (@ana_d_armas) στις



Η 30χρονη Άνα γεννήθηκε στη πόλη Σάντα Κρουζ ντε Νόρτε, στην Κούβα, και μετακόμισε πριν μερικά χρόνια στην Αμερική για να προωθήσει την καριέρα της ως ηθοποιός. Μεταξύ των πιο γνωστών ταινιών στις οποίες έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια είναι το Blade Runner 2049, όπου έπαιξε στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ και της Ρόμπιν Ράιτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you so much to my incredible team for making last night so special, for always being so fun and so damn good! Much love! xx 💋 @campariofficial #RedDiaries

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana De Armas (@ana_d_armas) στις




Εκτός από την συμμετοχή της στη νέα ταινία του Μποντ, που αποτελεί προφανώς το peak point στην μέχρι τώρα καριέρα της, η νεαρή ετοιμάζει μία ακόμη ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ. Πρόκειται για το θρίλερ «Wasp» που θα βγει κι αυτό στις αίθουσες την επόμενη χρονιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📷: @brtravers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana De Armas (@ana_d_armas) στις



Λασάνα Λιντς: Η «βρετανική δυναμη» στο καστ


Η 31χρονη σταρ του Captain Marvel, Λασάνα Λιντς, είναι το δεύτερο Bond girl που θα δούμε την επόμενη χρονιά στις αίθουσες.


Η Βρετανίδα από το Χάμερσμιθ, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, δήλωσε εχθές πανευτυχής που «η κληρονομιά της θα συνδυαστεί με τη δουλειά της» στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ.

Η φετινή χρονιά έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τη νεαρή ηθοποιό, καθώς συμμετείχε στο blockbuster Captain Marvel, υποδυόμενη την πιλότο μαχητικού Μαρία Ραμπό, «κολλητή» της Κάρολ Ντένβερς (Μπρι Λάρσον).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Best life twirling. Thank you @marieclairemag! Shot by: @ryanpfluger Styling: @laurenknudsenstylist Make up: @tashareikobrown Hair: @alexander_armand Nails: @denisebourne37

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lashana Lynch (@lashanalynch) στις



Η επιστροφή των καλλονών


Η επιστροφή της Λέα Σεντού ως «Δρ. Μαντλιν Σουάν» στην 25η ταινία είχε επιβεβαιωθεί από τον περασμένο Δεκέμβρη, μαζί με εκείνη του Ρέιφ Φάινς (Μ) του Μπεν Γουίσοου (Q) και της Ναόμι Χάρις (Ηβ Μανιπένι).

Η Λέα Σεϊντού, πρωταγωνίστρια του Spectre, της αμέσως προηγούμενης ταινίας που προβλήθηκε το 2015, επιστρέφει στον ρόλο της ψυχολόγου Μαντλίν Σουάν, της κόρης του κυρίου Ουάιτ, εχθρού του Μποντ στο Casino Royale και το Quantum of Solace.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Seydoux (@leathefrenchie) στις



«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω κι ανυπομονώ να ξεκινήσουμε» σημείωσε.

Εκτός της Σεϊντού επιστρέφει στα πλατό του James Bond η Βρετανίδα Ναόμι Χάρις, που ενσαρκώνει τη Miss Moneypenny, την πιστή βοηθό του M, του αφεντικού του 007, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Ρέιφ Φάινς.


Will Smith Invited Himself Over to Naomie Harris' House for Dinner



Επιστροφή επίσης και για τον Μπεν Ουίσλοου στον ρόλο του Q, που διευθύνει το εργαστήριο της MI6.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης