Δεν έκρυψε την ενόχλησή της η Δούκισσα Νομικούστην ερώτηση που δέχτηκε από ρεπόρτερ για την τηλεοπτική της επιστροφή. Η πρώην Σταρ Ελλάς βρέθηκε στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου κι εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.
Αρχικά, ρωτήθηκε για την αγάπη που τρέφει για την Άννα Βίσση, με την ίδια να εξηγεί πως είναι μεγάλη της θαυμάστρια και της αρέσουν όλα της τα τραγούδια. «Βέβαια και ήρθα για την Άννα. Τη λατρεύω, τη θαυμάζω. Μου αρέσουν όλα της τα τραγούδια», σημείωσε.
Δείτε το βίντεο
Όταν στη συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε προς την τηλεόραση και την ενδεχόμενη επιστροφή της, η Δούκισσα Νομικού απέφυγε να απαντήσει, τονίζοντας πως ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι η συναυλία. «Όχι παιδιά. Ήρθαμε να δούμε την Άννα. Καλή σεζόν», αρκέστηκε να πει, αποχωρώντας από το σημείο.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.