Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου με τη διοργάνωση του Diamond League στη Ρώμη, και μετά το άλμα του ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για τις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου.
Πιο συγκεκριμένα ο χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος, προσπάθεια στα 8,24μ. πήρε τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Ρώμης, με τον Βούλγαρο Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοβ να είναι αυτός που κατέκτησε την κορυφή με 8,26μ.
Ωστόσο μόλις λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ωστόσο ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δεν μάσησε τα λόγια του και τα έβαλε με τους διοργανωτές. Ο Τεντόγλου συγκεκριμένα έκρινε τον τρόπο που μετρήθηκε άλμα του, αλλά και την άμμο στο σκάμμα που κατά τα λεγόμενα του δεν ήταν στρωμένη.
«Τι κάνουμε εδώ αδερφέ, τι σκ@τ@νι@ σόου. Να μην κάνουμε οριζόντια άλματα εάν δεν μπορείτε να έχετε καν την άμμο ευθεία και να μετριέται σωστά», έγραψε χαρακτηριστικά ο 28χρονος και έκανε και mention τη διοργάνωση.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.