The Idol: Γιατί ενοχλήθηκε η «συντονίστρια οικειότητας» από την τολμηρή σκηνή της Λίλι Ρόουζ Ντεπ

The Idol: Γιατί ενοχλήθηκε η «συντονίστρια οικειότητας» από την τολμηρή σκηνή της Λίλι Ρόουζ Ντεπ

«Μας χρησιμοποιούσαν ως το επίκεντρο του αστείου» δήλωσε

the_idol__2342
Η συντονίστρια οικειότητας Μακρί Λιρόφ αισθάνθηκε «προδομένη» από το HBO αφού παρακολούθησε μια τολμηρή σκηνή από την αμφιλεγόμενη σειρά «The Idol».

Γενικά, ο συντονιστής οικειότητας είναι μέλος του κινηματογραφικού ή τηλεοπτικού συνεργείου που φροντίζει για την ασφάλεια και την άνεση των ηθοποιών που συμμετέχουν σε ερωτικές σκηνές ή άλλες προσωπικές σκηνές. Η θέση έχει μόλις πολύ πρόσφατα ξεκινήσει να συμπεριλαμβάνεται σε θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Η εν λόγω σκηνή παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της πρεμιέρας της σειράς την 4η Ιουνίου και έδειχνε μια συντονίστρια οικειότητας να είναι κλειδωμένη στο μπάνιο, καθώς ο χαρακτήρας της Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, η ποπ σταρ Τζόσλιν, ξεγυμνώθηκε και άφησε τις ρώγες της να φανούν σε μια φωτογράφηση για το εξώφυλλο ενός άλμπουμ.
«Για να είμαι ειλικρινής, είχα μια πολύ ενστικτώδη αντίδραση. Ήμουν τρομοκρατημένη», δήλωσε η Λιρόφ, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά, στο Variety σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Η Λιρόφ είναι επίσης διευθύντρια κάστινγκ και δασκάλα υποκριτικής και αναφέρθηκε επίσης στην πρωτοποριακή απόφαση του HBO να προσλάβει την Αλίσια Ρόντις για το «Deuce» το 2018, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που προσλήφθηκε συντονιστής οικειότητας για μεγάλη αμερικανική παραγωγή.

«Βλέπουμε το HBO ως το σταθερό μας σπίτι, ας πούμε, επειδή η δουλειά τους με [τη Ρόντις] ήταν τόσο καλή που έκαναν υποχρεωτική την πρόσληψη συντονιστή οικειότητας σε όλα τα έργα του HBO [που περιλαμβάνουν σεξουαλικές σκηνές]. Αυτό έθεσε ένα πρότυπο, και πολλές άλλες streaming υπηρεσίες και δίκτυα ακολούθησαν το παράδειγμά τους», συνέχισε η ίδια.
Η Λιρόφ - της οποίας οι προηγούμενοι τίτλοι περιλαμβάνουν τα «Hightown», «This Is Us» και «From Scratch» - παραδέχτηκε ότι ένιωσε σαν το HBO να «κοροϊδεύει εμάς και τη δουλειά μας» συμπεριλαμβάνοντας αυτή τη σκηνή στο «Idol».

Κλείσιμο
«Μας χρησιμοποιούσαν ως το επίκεντρο του αστείου», πρόσθεσε.

Από την πρεμιέρα της, η σειρά «The Idol» έχει αντιμετωπίσει ισχυρές σχεδόν καταιγιστικές αντιδράσεις από κριτικούς και θεατές για το υπερβολικό γυμνό και τις γραφικές σκηνές σεξ, με το «Rolling Stone» να περιγράφει τη σειρά ως «φαντασίωση βιασμού».

Το βρετανικό GQ κατακεραύνωσε επίσης το δεύτερο επεισόδιο της σειράς νωρίτερα αυτή την εβδομάδα περιγράφοντας ότι είχε τη «χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία».
«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάτι τόσο μη σεξουλικό όσο αυτό που μας λένε να πιστεύουμε ότι είναι το πιο ριζοσπαστικό, οριακά τηλεοπτικό σεξ όλων των εποχών», έγραψε η Lucy Ford σε μια κριτική που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα.

«Οι διάλογοι και η χορογραφία μοιάζουν σαν να έχουν βγει από το μυαλό ενός ερεθισμένου εφήβου που μόλις ανακάλυψε ότι μπορεί να βρει στο Google Images τη λέξη "βυζιά"», πρόσθεσε η κριτικός.

Το προκλητικό δράμα, το οποίο συνδημιούργησαν οι Σαμ Λέβινσον, Abel «The Weeknd» Tesfaye και Ρέζα Φαχίμ, έχασε επίσης περισσότερους από 100.000 θεατές από την πρεμιέρα του στις 4 Ιουνίου, σύμφωνα με το Variety.

Ειδήσεις σήμερα:

Eπιστροφή Μητσοτάκη στις περιοδείες με «αέρα νίκης» από τις δημοσκοπήσεις

Σβήνουν οι ελπίδες για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου - Διεθνείς έρευνες για το κύκλωμα δουλεμπορίας

Drones και ειδικά σκυλιά «χτενίζουν» τη Κω για την 27χρονη - Ίχνη πάλης σε έναν από τους αλλοδαπούς
----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης