Ρεγγίνα Μακέδου για Τέμπη: «Σήμερα είδα ότι υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν γονιό από το να χάσει το παιδί του»
«Έβλεπα τη μάνα μου και τον πατέρα μου να το παίζουν τρελοί ενώ ήξερα πόσο έτρεμαν μην με χάσουν» έγραψε, μεταξύ άλλων, η χορεύτρια που έχει δώσει μάχη με τη λευχαιμία
Την ίδια στιγμή, τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα συμπόνιας στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών. Η Ρεγγίνα Μακέδου μοιράστηκε μία διαφορετική ανάρτηση με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.
Η χορεύτρια που πάλεψε για καιρό με τη λευχαιμία, έγραψε ένα μήνυμα για τους γονείς που βλέπουν το παιδί τους να χάνεται, αναφερόμενη στη δική της εμπειρία, όταν οι δικοί της γονείς φοβούνταν μην τη χάσουν.
Μέσω Instagram story, η Ρεγγίνα Μακέδου έγραψε:
«Καιρό σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν γονιό από το να χάσει το παιδί του.. έβλεπα τη μάνα μου και τον πατέρα μου να το παίζουν τρελοί ενώ ήξερα πόσο έτρεμαν μην με χάσουν... Και έλεγα 'υπάρχει χειρότερο;'. Και σήμερα είδα ότι υπάρχει, να μην βρεις καν παιδί να θάψεις. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς; Όλη μέρα σκέφτομαι μόνο αυτό! Πώς να απαλύνουμε αυτόν τον πόνο;».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.