Bridgerton: Η Χάνα Ντοντ αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τρίτη σεζόν της σειράς

Bridgerton: Η Χάνα Ντοντ αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τρίτη σεζόν της σειράς

Θα αντικαταστήσει την ηθοποιό Ρούμπι Στόουκς που υποδύθηκε τη Φραντσέσκα Μπρίτζερτον

Hannah_Dodd2
Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Bridgerton θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και το Netflix ανακοίνωσε μια νέα αλλαγή στο καστ της επιτυχημένης σειράς.

Η Χάνα Ντοντ, την οποία είδαμε πρόσφατα στη μίνι σειρά «Η Ανατομία ενός Σκανδάλου» θα υποδυθεί τη Φραντσέσκα Μπρίτζερτον και θα αντικαταστήσει τη Ρούμπι Στόουκς, η οποία αποχώρησε και θα πρωταγωνιστήσει σε μια άλλη παραγωγή του δικτύου, το «Lockwood & Co.».

Η Φραντσέσκα Μπρίτζερτον αποτελεί μυστήριο σε σχέση με την ομιλητική, εξωστρεφή της οικογένεια. Παρόλο που είναι συνεσταλμένη, τα καταφέρνει καλά με τις κοινωνικές σχέσεις, έχοντας ως όπλο της έναν σαρκασμό και έναν ρεαλισμό που μπερδεύουν τους ασταθείς ευγενείς, αλλά όπως φαίνεται τραβούν την προσοχή όταν εκείνη δεν το επιθυμεί καθόλου.

hanna1


Ποια είναι η Χάνα Ντοντ
Η ανερχόμενη σταρ έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική όταν ήταν ακόμα στο σχολείο, αναλαμβάνοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «Find Me In Paris», τον οποίο διατήρησε για ακόμα δύο σεζόν. Η Ντοντ συμμετείχε επίσης για δύο σεζόν στην τηλεοπτική σειρά σειρά «Harlots».

Κλείσιμο
Το 2022, κυκλοφόρησε η επιτυχημένη σειρά Η Ανατομία ενός Σκανδάλου, στην οποία η Ντοντ ξεχώρισε στον ρόλο της πρωταγωνίστριας (Σιένα Μίλερ) σε νεαρή ηλικία. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στη μίνι σειρά Flowers In The Attic: The Origins – μια προσαρμογή των αγαπημένων αλλά και αμφιλεγόμενων βιβλίων.

Η Ντοντ υποδύεται τον ίδιο χαρακτήρα που υποδύεται η Χέδερ Γκρέιαμ στο πρωτότυπο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Καλύπτοντας δύο γενιές οικογενειακού δράματος, το δεύτερο μισό της ιστορίας επικεντρώνεται αποκλειστικά στον χαρακτήρα της. Τέλος, η Ντοντ εμφανίστηκε στο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας Ενόλα Χολμς στο πλευρό της Μίλι Μπόμπι Μπράουν.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Χουάν Κάρλος γυρίζει σήμερα στην Ισπανία έπειτα από 2 χρόνια που είναι αυτοεξόριστος στο Αμπού Ντάμπι

Δείτε την αντίδραση της δικηγόρου του Τζόνι Ντεπ όταν την ρωτούν αν έχει σχέση με τον ηθοποιό

Εκβίαζε ιερέα πως θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του στο διαδίκτυο - Του «έφαγε» €20.000

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης