Τζόνι Ντεπ: Δείτε την αντίδραση της δικηγόρου του όταν τη ρωτούν αν έχει σχέση με τον ηθοποιό

Τζόνι Ντεπ: Δείτε την αντίδραση της δικηγόρου του όταν τη ρωτούν αν έχει σχέση με τον ηθοποιό

Η Καμίλ Βάσκεζ έχει αποκτήσει πλέον τη δική της «στρατιά» από φαν online, μετά την «αναμέτρησή» της με την Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο - Ισχύει σε αυτήν την περίπτωση το «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»;

johnny-depp-k-dikigoros
Τη δική της «στρατιά» από φαν έχει αποκτήσει η Καμίλ Βάσκεζ, η όμορφη και χαρισματική δικηγόρος του Τζονι Ντεπ που πρόσφατα «αναμετρήθηκε» με την Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο της Κομητείας Φέρφαξ, όπου εκδικάζεται η μήνυση του σταρ του Χόλιγουντ κατά της πρώην του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η στάση της Βάσκεζ στο δικαστήριο ενθουσίασε τους φαν του Τζόνι Ντεπ που αποθέωσαν τη δικηγόρο στα social media, ποστάροντας meme που την έδειχναν ως... Θεό Θορ, πλέκοντας το εγκώμιό της και ζητώντας επιτακτικά από τη φίρμα όπου εργάζεται να την κάνει συνέταιρο! Ένας χρήστης πόσταρε μερικές μέρες πριν μια φωτογραφία του με μπλουζάκι «Αγαπάω την Καμίλ Βάσκεζ», ενώ υπήρξαν ως και προτάσεις να αντικαταστήσει η νεαρή νομικός την Άμπερ Χερντ στο Aquaman 2.

Πολλοί φαν του Ντεπ το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, διαβλέποντας ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντεπ και την όμορφη Καμίλ. Κλιπ που δείχνουν τη δικηγόρο να γελάει με κάποιο αστείο του σταρ, να του ψιθυρίζει κάτι ενώ κάθεται δίπλα του, ή να τον αγκαλιάζει (κάτι που συνέβη στο τέλος της αντεξέτασης της Χερντ) ποστάρονται από χρήστες των social media με τη συνοδεία ρομαντικής μουσικής και με λεζάντες που εκφράζουν σιγουριά ότι... κάτι τρέχει!



Η ίδια η Βάσκεζ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο καθώς έβγαινε από το δικαστήριο την περασμένη Τρίτη «αν βγαίνει με τον Ντεπ», δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση, και απλώς γέλασε, προτού χαιρετήσει μερικούς φαν που βρίσκονταν έξω από το κτίριο και αποχωρήσει.


Κλείσιμο
Johnny Depp’s Attorney LAUGHS Off Dating Rumors — Watch!


Παρά τους ευσεβείς πόθους των οπαδών του Τζόνι Ντεπ και το ατέλειωτο shipping για το «ζευγάρι» online, πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις όπου, «παρότι υπάρχει καπνός, δεν υπάρχει φωτιά», γράφει το TMΖ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του, όλες αυτές οι φήμες περί ερωτικής έλξης ή δεσμού ανάμεσα στον Ντεπ και τη δικηγόρο του δεν έχουν καμία βάση, αφού η Καμίλ Βάσκεζ είναι δεσμευμένη...

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα η πληροφορία αυτή θα πτοήσει τους «ερασιτέχνες ντετέκτιβ» του διαδικτύου που ειναι αποφασισμένοι να μάθουν με κάθε τρόπο την αλήθεια. Πιθανότατα τις επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος της δίκης κάθε χειρονομία ή λέξη που ανταλλάζει ο Ντεπ με τη Βάσκεζ θα μπαίνουν στο μικροσκόπιο, αποσπώντας ίσως την προσοχή από τα πολύ σοβαρά ζητήματα που θίγονται στη συγκεκριμένη νομική διαδικασία. 




Η Βάσκεζ ολοκλήρωσε την περασμένη Τρίτη την αντεξέταση της 34χρονης ηθοποιού, και εκατομμύρια κόσμου παρακολούθησαν, είτε μέσω live μετάδοσης, είτε σε κάποιο από τα αμέτρητα βιντεάκια σχολιασμού στο YouTube, στιγμιότυπα γεμάτα ένταση από τον διάλογο των δύο γυναικών.

Η Βάσκεζ εξανάγκασε με τις ερωτήσεις της τη Χερντ να παραδεχτεί ότι δεν έχει δωρίσει το πλήρες ποσό που έλαβε από το διαζύγιο με τον Ντεπ, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ισχυρίστηκε ότι το έκανε. Επιπλέον, κατηγόρησε την 34χρονη ότι ζήλευε τον Ντεπ και ισχυρίστηκε ότι εκείνος της εξασφάλισε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Aquaman, κάτι που η Χερντ αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας «εγώ μου εξασφάλισα τον ρόλο, περνώντας από οντισιόν».

Δείτε μερικές από αναρτήσεις στα social media για τη νεαρή δικηγόρο και τη «σχέση» της με τον Ντεπ:








Ειδήσεις σήμερα:

Ένα πεντάχρονο παιδί έχασε το χαμόγελό του μετά από επίθεση του σκύλου του - Προσοχή σκληρές εικόνες

Το «ελληνοαμερικανικό ειδύλλιο» κακά μαντάτα για την Άγκυρα

Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία, αγνοείται άνδρας στην Εύβοια - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης