Σοφία Βογιατζάκη: «Όταν βγήκε το "Είσαι το ταίρι μου", πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη»

Σοφία Βογιατζάκη: «Όταν βγήκε το "Είσαι το ταίρι μου", πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη»

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι δέχομαι bullying για την εξωτερική μου εικόνα» δηλώνει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός

sofia
Το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», με αφορμή τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα».

Για το επιτυχημένο σίριαλ του MEGA, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω στους "Συμπέθερους απ' τα Τίρανα"».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στους θαυμαστές της και τους φίλους της: «Με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε "πόσο πολύ ομόρφυνες;" Αυτό που μου δίνει χαρά είναι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Οι φίλοι μου είναι η μεγαλύτερή μου περιουσία».

«Η επιλογή μου είναι να ξορκίζω οτιδήποτε μπορεί να με στεναχωρήσει, γιατί η ευτυχία είναι επιλογή. Ο μόνος λόγος που πρέπει να στενοχωριόμαστε είναι οι σοβαροί λόγοι υγείας. Σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει για να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι» σημείωσε για τη φιλοσοφία που ακολουθεί πιστά στη ζωή της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4sycayne2h-st)

Ακόμη, η ταλαντούχα ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ δεν επιτρέπει σε κανέναν να επηρεάσει την ψυχολογία της, κάνοντάς της αρνητικά σχόλια: «Εάν εμένα με ενοχλεί η εικόνα μου για οποιονδήποτε λόγο, αυτό θα βλέπουν οι άλλοι. Αν αισθάνεσαι πραγματικά καλά, τα άλλα είναι πρόβλημά τους. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ούτε bullying ούτε αρνητισμό ούτε τίποτα. Μπορεί να έχει συμβεί γύρω μου, απλά εγώ δεν του δίνω χώρο και ενέργεια».

Παράλληλα, η Σοφία Βογιατζάκη έκανε λόγο για την εποχή που παιζόταν το «Είσαι το ταίρι μου», τονίζοντας χιουμοριστικά πως πανηγύριζαν όλες οι «χοντρές». «Όταν βγήκε το "Είσαι το ταίρι μου", πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη. Όταν έπαιξε η σκηνή με το επικό φιλί της Βίκυς και του Αλέξη, στέλνω μήνυμα επιτόπου στον σκηνοθέτη: "Είμαστε όλες οι χοντρές στην Ομόνοια και πανηγυρίζουμε!"».



«Δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ η ανάγκη να "απογαλακτιστώ" από το οικογενειακό μου περιβάλλον» είπε, ενώ σημείωσε πως δεν ένιωσε ποτέ να την περιορίζουν οι γονείς της.

Κλείσιμο
Επιπροσθέτως, η αγαπητή καλλιτέχνης εξομολογήθηκε ότι αν και νοίκιασε ένα σπίτι στα Μελίσσια για να μείνει μόνη της, τελικά έκατσε σε αυτό μόνο μία νύχτα: «Νοίκιασα σπίτι για να μείνω μόνη μου και έκατσα ένα βράδυ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4svql6mzbt-st)

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, εξήγησε: «Αν είχε βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μου ξυπνούσε την επιθυμία ενός παιδιού, θα το είχα κάνει».

Τέλος, από τα Χριστούγεννα  που έχουν περάσει θυμάται τη μαμά της, η οποία πέθανε τον Ιανουάριο του 2020, να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς της άρεσαν πολύ τα φωτάκια. «Έχω μία γλύκα, μία γαλήνη και μία ζεστασιά όταν σκέφτομαι τη μητέρα μου» υπογράμμισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύεται σήμερα ο οδηγός του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», το ύψος της επιδότησης

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

Τον Τραμπ είχε γνωρίσει στα 14 της η «Τζέιν», ένα από τα θύματα του παιδόφιλου Έπσταϊν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης