Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Δεν κρύβονται πια - Το «καυτό» φιλί στο Instagram της Λατίνας σταρ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Δεν κρύβονται πια - Το «καυτό» φιλί στο Instagram της Λατίνας σταρ

Φορώντας ένα σέξι μπικίνι, η JLo... παραδίνεται στο φιλί του Χολιγουντιανού σταρ, «επισημοποιώντας» έτσι την επανασύνδεσή τους και γιορτάζοντας τα 52α γενέθλιά της

affleck-lopez
Τα γενέθλιά της γιόρτασε το Σάββατο η Τζένιφερ Λόπεζ και φυσικά από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της, Μπεν Άφλεκ.

Αν και μέχρι στιγμής, οι θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού αρκούνταν σε παλιότερα στιγμιότυπα από αυτούς τους δύο ή σε φωτογραφίες, που τραβούσαν οι παπαράτσι, τώρα η πρώτη τους κοινή φωτογραφία είναι γεγονός.

Η διάσημη Λατίνα σταρ, που έκλεισε τα 52, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη επίσημη φωτογραφία τους μαζί.

kissjlo


Μέσα σε μία σειρά φωτογραφιών, όπου η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με ένα πορτοκαλί μπικίνι πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, έκανε την εμφάνισή του και το δικό τους στιγμιότυπο.

Κλείσιμο
Αγκαλιασμένοι και ανταλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και στο Instagram. Στην λεζάντα της φωτογραφίρας η Λατίνα τραγουδίστρια έγραψε: «52, τι χαμπάρια;».



Να σημειωθεί ότι η φωτογραφία έκανε την εμφάνισή της μονάχα λίγες μέρες μετά την δημοσίευση της φίλης τους Λία Ρεμίνι, η οποία πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στο ερωτευμένο ζευγάρι κι έβγαλε το πρώτο στιγμιότυπο των Μπένιφερ.

Όπως είναι λογικό, το κοινό του ζευγαριού έχει ενθουσιαστεί με την συγκεκριμένη δημοσίευση, με αποτέλεσμα μέσα σε 9 ώρες να συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατ. likes.



Ειδήσεις σήμερα

Μετάλλαξη Δέλτα: Προστασία προσφέρουν τα εμβόλια της Pfizer, της Moderna και της AstraZeneca

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πόλο, Ελλάδα-Ουγγαρία 10-9: Ιστορικός θρίαμβος!

Τζούλια Νόβα: Είπε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης