Μάθιου Πέρι: Διαλύθηκε ο αρραβώνας του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» - Τι δήλωσε για τον χωρισμό

Μάθιου Πέρι: Διαλύθηκε ο αρραβώνας του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» - Τι δήλωσε για τον χωρισμό

Πέρυσι είχε χαρακτηρίσει την 29χρονη αρραβωνιαστικά του την πιο υπέροχη γυναίκα στον πλανήτη

molly-chandler
Αντί για σύζυγοι φαίνεται ότι θα μείνουν μόνο... «φιλαράκια» ο Μάθιου Πέρι και η (μέχρι πρότινος) μνηστή του, αφού ο αρραβώνας του 51χρονου σταρ των «Friends» με την 29χρονη Μόλι Χέρβιτζ τελικά «ναυάγησε». Ο Πέρι χώρισε πρόσφατα από την ατζέντισσα και παραγωγό που του είχε κλέψει την καρδιά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο People. «Μερικές φορές τα πράγματα απλώς δεν έχουν καλή κατάληξη και αυτή είναι μια τέτοια περίπτωση. Εύχομαι στη Μόλι ό,τι καλύτερο», αναφέρει στη δήλωσή του ο κωμικός, ο οποίος τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς είχε περιγράψει την Χέρβιτς ως «την πιο υπέροχη γυναίκα στον πλανήτη».

Η είδηση του χωρισμού του σταρ αναμένεται να εντείνει ακόμα περισσότερο τη συζήτηση σχετικά με τη σωματική και ψυχική υγεία του, η οποία ξεκίνησε μετά την «παράξενη» εμφάνισή του στο reunion των «Friends» που προβλήθηκε από το HBO Max. Σύμφωνα με το Page Six πολλοί φαν ανησύχησαν από τον μπερδεμένο τρόπο που μιλούσε ο Πέρι κατά τη διάρκεια του special επεισοδίου, ενώ καθόταν πλαισιωμένος από τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά που σφράγισε ανεξίτηλα την αμερικανική τηλεόραση.



Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνιση του αλλαγμένου «Τσάντλερ», αρκετά ΜΜΕ επιχείρησαν να λύσουν το μυστήριο πίσω από τον παράξενο τρόπο ομιλίας του. Τα παλαιότερα προβλήματα του ηθοποιού με τους εθισμούς επανήλθαν στο προσκήνιο, ωστόσο η εξήγηση μπορεί τελικά να είναι πολύ πιο απλή και «αθώα». Σύμφωνα με μια πηγή της Sun o 51χρονος είχε υποβληθεί σε μια επέμβαση στα δόντια του λίγο πριν το reunion και αυτό δικαιολογεί τον τρόπο που μιλούσε. «Ο Μάθιου εμφανίστηκε στο reunion [τον Απρίλιο] και μέλη της ομάδας του είπαν ότι είχε υποβληθεί σε μια επείγουσα επέμβαση στα δόντια την ίδια μέρα. Προφανώς κανείς δεν θα ήθελε να εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα μετά από μία τέτοια διαδικασία, όμως το έκανε». Η πηγή επέμεινε ότι ο Πέρι είναι απόλυτα νηφάλιος και ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι φαν για εκείνον.





Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός

Ερντογάν για ΗΠΑ: Βάζοντάς μας με την πλάτη στον τοίχο, ρισκάρουν να «χάσουν έναν φίλο»

Κέλι Κλάρκσον: Η νέα «Ντε Τζενέρις» και οι... ελληνικές καμπύλες της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης