Κέλι Κλάρκσον: Η νέα «Ντε Τζενέρις» και οι... ελληνικές καμπύλες της

Κέλι Κλάρκσον: Η νέα «Ντε Τζενέρις» και οι... ελληνικές καμπύλες της

Η πορεία από την εφηβική διατροφική διαταραχή και το American Idol μέχρι τη διεθνή μουσική καριέρα και την τηλεπαρουσίαση  - Γιατί αποφάσισε το NBC να «ποντάρει» στο «Kelly Clarkson Show» και στην 39χρονη με τις ελληνικές και ιρλανδικές ρίζες

kelly-clarkson-billboard
Για κάποιο λόγο που μόνο η ίδια γνωρίζει, η Κέλι Κλάρκσον αποδίδει την ευμεγέθη περιφέρειά της στην ελληνική της ρίζα. Η πολυτάλαντη καλλιτέχνις (τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, συγγραφέας, τηλεπερσόνα κ.λπ) θα διαδεχτεί την Έλεν Ντε Τζενέρις ως παρουσιάστρια σε ένα σόου παρόμοιο με το μακρόβιο «Ellen». Και ενώ η Κλάρκσον παραδέχεται ότι δεν μιλά ούτε μία λέξη ελληνικά, εντοπίζει τα ελληνικά γονίδιά της (από την πλευρά της μητέρας της) στη διάπλαση του σώματός της από τη μέση και κάτω -με ιδιαίτερη έμφαση στη γλουτιαία περιοχή.

Η Κέλι Κλάρκσον είναι 39 ετών, γέννημα-θρέμμα Αμερικάνα, αλλά με καταγωγή από την Ιρλανδία και την Ελλάδα. To 2022, όταν η Έλεν Ντε Τζενέρις θα αποχωρήσει οριστικά από τη φερώνυμη -και, εν πολλοίς, θρυλική για τα δεδομένα της αμερικανικής τηλεόρασης- εκπομπή της, η Κλάρκσον θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια τεράστια πρόκληση: Αν κατορθώσει να αναζωογονήσει την ιδέα ενός σόου το οποίο στα τελευταία του μοιάζει να φθίνει, η Κέλι Κλάρκσον θα αναδειχθεί σε σούπερ σταρ. Αν, μάλιστα, αποδειχθεί συμπαθέστερη και καλύτερη ως οικοδέσποινα από την Έλεν Ντε Τζενέρις, θα έχει γράψει ιστορία.



Οι μεγάλες προσδοκίες είναι και το σωσίβιο, τρόπον τινά, της Κλάρκσον: Αν δεν τα πάει τόσο καλά όσο η προκάτοχός της, κανένας δεν θα εκπλαγεί. Όσο και εάν το τελευταίο διάστημα αμφισβητήθηκε και έχασε την αίγλη της αθώας και φιλικής κωμικού, η Έλεν Ντε Τζενέρις παραμένει μια περσόνα της show biz παγκόσμιου βεληνεκούς. Η αναμέτρηση της Κλάρκσον μαζί της θα είναι μια σκληρή μονομαχία -αν και πρακτικώς απούσης της μίας πλευράς.

Βέβαια, η Κέλι Κλάρκσον έχει ήδη το δικό της σόου και αυτό που θα γίνει είναι η αλλαγή ώρας, ώστε το κενό που θα αφήσει το «Ellen» στο ημερήσιο πρόγραμμα του NBC και σε 200 ακόμη τοπικούς σταθμούς στις ΗΠΑ, να καλυφθεί από το «Kelly Clarkson Show». Το οποίο διανύει τη δεύτερη σεζόν του και εκ μέρους του δικτύου NBC λέγεται ότι υπάρχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

Κλείσιμο


H 63χρονη Έλεν Ντε Τζενέρις, ύστερα από 19 χρόνια, δόξα, αναγνωρισιμότητα και μια τεράστια περιουσία, θα κληθεί να παραδώσει τη σκυτάλη στην Κλάρκσον. Για την οποίαν λέγεται ότι είναι ήδη η καλύτερη δυνατή διάδοχος. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μάνατζερ καλλιτεχνών και τηλεπαρουσιαστών, Ντόνα Μπένερ «η Κέλι έχει ήδη ξεπεράσει την Έλεν και είναι ήδη η 'επόμενη Ντε Τζενέρις'. Όπως και η Ντε Τζενέρις φαινόταν από την αρχή ότι θα είναι η επόμενη Όπρα Γουίνφρεϊ».

Τις δυνατότητές της σαν τηλεπαρουσιάστρια, η Κέλι Κλάρκσον άρχισε να τις διερευνά το 2019, την πρώτη χρονιά του δικού της ψυχαγωγικού talk show. Προηγουμένως ήταν γνωστή σαν τραγουδίστρια και νικήτρια του πρώτου American Idol, το 2002. Έκτοτε η Κέλι έχει κερδίσει βραβεία υψηλής περιωπής, όπως 2 Γκράμι και 3 MTV Video Music Awards κ.α., ενώ έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο. Υπήρξε κριτής στο αμερικανικό The Voice και γενικώς θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές δυνάμεις στην παγκόσμια μουσική σκηνή της ποπ. Έχει τραγουδήσει ακόμη και σε τελετή ορκωμοσίας νέου Προέδρου των ΗΠΑ, κάτι που συνέβη το 2013 με τον Μπαράκ Ομπάμα.



Παράλληλα με την καριέρα της στη μουσική και τη show biz, η Κλάρκσον έγινε σύζυγος και δύο φορές μητέρα. Τα παιδιά της, ένα κορίτσι 7 ετών και ένα αγόρι 5, ζουν μαζί της ύστερα από το διαζύγιο με τον κυνηγό ταλέντων, Μπράντον Μπλάκστοκ.

Ιδιαίτερα αγαπητή, με εκατομμύρια fan σε όλο τον πλανήτη, η Κέλι Κλάρκσον πέρασε από διάφορες επώδυνες περιπέτειες προκειμένου να συμφιλιωθεί με το σώμα της. Στην εφηβεία της έπαθε κρίση βουλιμίας, αφ' ότου έχασε έναν ρόλο σε μια σχολική παράσταση. Αντί γι' αυτήν, είχε προτιμηθεί μια λιγότερο ταλαντούχος συμμαθήτριά της, με κύριο κριτήριο το ότι εκείνη ήταν πολύ πιο αδύνατη και εμφανίσιμη από την Κέλι.



Η ίδια διατείνεται ότι, πλέον, έχει ξεπεράσει τη βουλιμική της διαταραχή και δηλώνει ότι δεν θα κάνει τη χάρη στους κακοήθεις των social media, οι οποίοι παρενοχλούν την Κέλι Κλάρκσον κοροϊδεύοντάς την για την ευτραφή σιλουέτα της. Το 2017 είχε μπλοκάρει μαζικά όσους την ενοχλούσαν με αναρτήσεις στο Twitter. Και ξεκαθάρισε ότι «δεν εξισώνω την ομορφιά με το να είναι μια γυναίκα πετσί και κόκκαλο. Το να χάνω βάρος είναι για εμένα μια ένδειξη ότι ψυχικά και πνευματικά δεν είμαι στα καλύτερά μου».



Σε συνέντευξή της η Κέλι Κλάρκσον έχει αναφέρει ότι «μου αρέσει το σώμα μου, αλλά είμαι κατά ένα μέρος Ελληνίδα, κάτι που σημαίνει ότι έχω καμπύλες». Εκτός από καμπύλες, η Κέλι Κλάρκσον έχει και ένα αυτοάνοσο, καθώς και προβλήματα στο θυρεοειδή. Εξαιτίας αυτών, η ίδια λέει ότι έχει σταματήσει να πειραματίζεται με δίαιτες, διότι επιβαρύνουν την υγεία της. Χωρίς να το δηλώνει ανοιχτά και δημοσίως, η Κέλι Κλάρκσον φαίνεται να ενστερνίζεται την άποψη ότι, η συμφιλίωση με το σώμα μας, όπως και εάν είναι αυτό, καθιστά περιττή την ταλαιπωρία μιας αυστηρής δίαιτας.




Ειδήσεις σήμερα:

Αφγανιστάν: Tουλάχιστον 6 νεκροί από βόμβα σε λεωφορείο στην πρωτεύουσα - Δείτε βίντεο



MasterChef 5: Η Μαργαρίτα νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας του τελικού - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης