Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ατύχημα που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στον Πειραιάόταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι, αφού ο οδηγός του ανασύρθηκε νεκρός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Mega, το αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη Ε2, όπου και αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα. Στο ΙΧ δεν υπήρχε άλλος επιβαίνων.
Ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν σύμφωνα με τις πληροφορίες, ηλικίας 55-60 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Γερανοφόρο όχημα πραγματοποίησε ανέλκυση του βυθισμένου οχήματος.
Στο σημείο έσπευσε πλωτό του λιμενικού σώματος και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να διεξάγει έρευνες, ενώ τα αίτια της πτώσης διερευνώνται.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.