Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ατύχημα που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στον Πειραιάόταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι, αφού ο οδηγός του ανασύρθηκε νεκρός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Mega, το αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη Ε2, όπου και αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα. Στο ΙΧ δεν υπήρχε άλλος επιβαίνων.
Ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν σύμφωνα με τις πληροφορίες, ηλικίας 55-60 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Γερανοφόρο όχημα πραγματοποίησε ανέλκυση του βυθισμένου οχήματος.
Στο σημείο έσπευσε πλωτό του λιμενικού σώματος και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να διεξάγει έρευνες, ενώ τα αίτια της πτώσης διερευνώνται.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»