Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν: Ο «Τσάντλερ» σε άθλια κατάσταση - Και όμως... μπορεί να κλάψει!

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν: Ο «Τσάντλερ» σε άθλια κατάσταση - Και όμως... μπορεί να κλάψει!

Δείτε την Τζένιφερ Άνιστον να του απλώνει χείρα παρηγοριάς καθώς καταρρέει - Πού οφείλεται η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού - Οι «θλιβερές εμφανίσεις», το σκάνδαλο με την 20χρονη και τα ναρκωτικά

aniston
Ο Μάθιου Πέρι δείχνει στο κοινό του μία νέα πτυχή του εαυτού του στο νέο τρέιλερ της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια».

Όπως μπορεί να δει κανείς, ο Μάθιου Πέρι εμφανίζεται να λέει θλιμμένος: «Θα κλάψω τώρα», ενώ η Τζένιφερ Άνιστον, που βρίσκεται εκείνη την στιγμή δίπλα του, τόν αγγίζει στον ώμο και τόν παρηγορεί. Η σκηνή βέβαια, προκάλεσε πολλούς να θυμηθούν το παλιό επεισόδιο, που είχαν αφιερώσει οι παραγωγοί στην «ανικανότητα» του Τσάντλερ να κλάψει.

Friends: The Reunion | Official Trailer | HBO Max


Ο δημοφιλής ηθοποιός, που στο παρελθόν χάριζε ατελείωτες ώρες γέλιου ως Τσάντλερ Μπινγκ, αποτελεί πλέον μία λυπητερή φιγούρα. Οι θαυμαστές του δε δίστασαν να σχολιάσουν την εικόνα, που παρουσιάζει στο τρέιλερ, συνδυάζοντας την με την εμφάνιση του στην συνέντευξή για το People, όπου εμφανίστηκαν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

perry


Στην συγκεκριμένη εμφάνιση, ο ηθοποιός μπέρδευε τα λόγια του προσπαθώντας να ξεκινήσει μία πολύ απλή πρόταση, ενώ φαινόταν εξίσου άκεφος, παρά το γεγονός ότι την στιγμή εκείνη διηγούταν ένα αστείο περιστατικό, σχετικά με τα σουβενίρ, που έκλεβε από το πλατό στο παρελθόν.  Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις για τα «Φιλαράκια», έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν την κατάστασή του, κάνοντας λόγο για άλλη μία δύσκολη στιγμή στην ζωή του 51χρονου ηθοποιού. «Με πονάει να βλέπω τον Μάθιου Πέρι σε αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω κατά πόσο θα απολαύσω το reunion, όταν βλέπω τον Τσάντλερ τόσο λυπημένο», έγραψε κάποιος.

'Friends' Reunion Exclusive: Cast Reflects on Beloved Show Before "Emotional" Special | PEOPLE
Κλείσιμο


Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, καθώς μετά την επιτυχία, που γνώρισε από την συμμετοχή του στη σειρά, εθίστηκε στο αλκόολ και τα ναρκωτικά. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως δεν θυμόταν σχεδόν τρία χρόνια από τα γυρίσματα, γιατί ήταν συνεχώς μεθυσμένος, ενώ το ίδιο ίσχυε και για την προσωπική του ζωή. 

Το αποκορύφωμα της καταστροφής του ήρθε μετά το ατύχημα, που είχε με το τζετ-σκι του. Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, ο γιατρός του τού είχε γράψει πολύ βαριά παυσίπονα, καθώς και υπνωτικά χάπια, τα οποία τότε τόν έκαναν να αισθάνεται τόσο «καλά» όσο ποτέ ξανά στο παρελθόν. Έκτοτε, ξεκίνησε η προσωπική του κατηφόρα, με τον ηθοποιό να μπαινοβγαίνει σε κλινικές αποτοξίνωσης. Η ψυχική του κατάσταση τότε ήταν κάτι παραπάνω από "φανερή", με τα media να κάνουν συνεχώς λόγο για έναν εξαντλημένο και ατημέλητο Μάθιου Πέρι.  

Τώρα οι φανς του, κάνουν λόγο για άλλη μία «κατρακύλα» του ηθοποιού, μετά το σκάνδαλο που τόν θέλει να «ψαρεύει νεαρά κορίτσια» στην διάσημη πλέον εφαρμογή γνωριμιών, Raya, την οποία φαίνεται να χρησιμοποιούν πολλοί celebrities, ανάμεσα τους και ο Μπεν Άφλεκ. Μία 20χρονη κοπέλα, ονόματι Κέιτ Χάραλσον, εξέθεσε τον ηθοποιό κάνοντας γνωστή μία συνομιλία τους, όπου ο ίδιος τής έκανε μερικές ερωτήσεις. Μία από αυτές ήταν σχετική με την διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους. Συγκεκριμένα, ρώτησε αν ο ίδιος είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της. Μάλιστα, η Χάραλσον αναφέρει πως στο τέλος της συνομιλίας τους, ο ηθοποιός τής πρότεινε να κάνει ένα covid test και να τόν συναντήσει. Εκείνη, όμως, τόν απέρριψε.

raya


Πιθανότατα, λοιπόν, οι φήμες που τον θέλουν να ξεχνάει την ηλικία του και να ενοχλεί νεαρές κοπέλες, καθώς και η δημόσια κατακραυγή να ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Σε κάθε περίπτωση, οι φανς του δεν φαίνεται να ασπάζονται τα κακόβουλα σχόλια και ζητάνε πίσω τον Τσάντλερ, που αγάπησαν. 





Ειδήσεις σήμερα

Φορολογικές δηλώσεις: Την επιμήκυνση του χρόνου υποβολής ζητά το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Συνεπιμέλεια: Τεταμένο κλίμα, προσωπικές αναφορές και έντονες διαφωνίες - Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αγνάντιο Βοιωτίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης