Μάθιου Πέρι: O «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» αρραβωνιάστηκε - Ποια είναι η μνηστή του;

Μάθιου Πέρι: O «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» αρραβωνιάστηκε - Ποια είναι η μνηστή του;

Ο Μάθιου Πέρι έπλεξε το εγκώμιο της Μόλι Χέρβιτζ σε πρόσφατη συνέντευξη - «Είναι η πιο φανταστική γυναίκα στον πλανήτη»

molly
Μπορεί ο χαρακτήρας που υποδυόταν στα «Φιλαράκια» να φοβόταν τον γάμο (τουλάχιστον μέχρι να βρει την αγάπη στο πρόσωπο της «Μόνικα»), όμως και ο Μάθιου Πέρι της πραγματικής ζωής... δεν πήγαινε πίσω, αφού είχε αποφύγει αυτό το μεγάλο βήμα μέχρι τα 51 του χρόνια. Τα ψεματα όμως τελείωσαν για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον «Τσάντλερ Μπινγκ», αφού φαίνεται πως βρήκε την δική του «Μόνικα» και πρόκειται σύντομα να παντρευτούν.

Ο σταρ των «Friends» αποκάλυψε πρόσφατα ότι έκανε πρόταση γάμου στην 29χρονη Μολις Χέρβιτζ και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Ο Πέρι έπλεξε το εγκώμιο της καλής του μιλώντας στο People Magazine, αποκαλώντας την Χέρβιτζ «την πιο φανταστική γυναίκα στον πλανήτη».

H Χέρβιτζ σε μια διαδικτυακή σειρά με γυναίκες που αφηγούνται ιστορίες:

GIRL STORIES - Abbi Abuses Her Religion


«Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Για καλή μου τύχη, εκείνη την περίοδο έβγαινα με την πιο φανταστική γυναίκα του πλανήτη», είπε ο 51χρονος για την μνηστή του, που εργάζεται ως ατζέντισσα και παραγωγός, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ. H 29χρονη ξεκίνησε να βγαίνει με τον Πέρι το 2018 και ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε νωρίτερα το 2020, όταν η κοπέλα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στα social media της στις 14 Φεβρουαρίου. «Δεύτερη χρονιά που είναι ο Βαλεντίνος μου αλλή η πρώτη που είναι Instragam influencer. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον αγαπημένο μου», έγραψε για τον Μάθιου Πέρι, που είχε ανοίξει πρόσφατα λογαριασμό στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορούσαν πάντως ήδη από την περασμένη χρονιά, καθώς το ζευγάρι είχε θεαθεί πολλές φορές μαζί. Τον Νοέμβριο του 2019, οι δύο τυς φωτογραφήθηκαν σε τρυφερό τετ-α-τετ έξω από ένα εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ. Τον περασμένο Μάιο, φήμες για διάλυση της σχέσης τους άρχισαν να κάνουν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, με άτομα του κύκλου τους να επιβεβαιώνουν ότι «τράβηξαν χωριστούς δρόμους».

Κλείσιμο
Friends: Chandler's Most Sarcastic Moments (Mashup) | TBS


Παραμένει ασαφές πάντως εάν το ζευγάρι όντως χώρισε και τα ξαναβρήκε ή εάν οι φήμες για χωρισμό ήταν τελείως αναληθείς.

Παρόλο που παρέμενε εργένης μέχρι σήμερα, ο Μάθιου Πέρι έχει στο παρελθόν του σχέσεις με διάσημες και εντυπωσιακές γυναίκες, όπως η Γιάσμιν Μπλιθ από το Μπέιγουοτς, με την οποια έβγαινε το 1995 για μερικούς μήνες, πριν προχωρήσει στην επόμενη σχέση του με την Τζούλια Ρόμπερτς. Ο μεγαλύτερος δεσμός του ήταν εκείνος με την Λίζι Κάπλαν, που κράτησε από το 2006 έως το 2012.





Ειδήσεις σήμερα

Δήμητρα Γαλάνη: Οι κατηγορίες για παρεμπόδιση της κοινωνικής κουζίνας, οι επιθέσεις και οι εξηγήσεις

«Γονατίζουν» τα νοσοκομεία της Β. Ελλάδας: Διασωληνώνουν ασθενείς και εκτός ΜΕΘ 

Δημοσκόπηση: 17% μπροστά η ΝΔ, -3 στους 4 ζητούν παράταση του lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης