Stoiximan Basket League: Αναβλήθηκε ο αγώνας Λάρισα - Παναθηναϊκός

Stoiximan Basket League: Αναβλήθηκε ο αγώνας Λάρισα - Παναθηναϊκός

H απόφαση της αναβολής του συγκεκριμένου αγώνα ελήφθη μετά από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

basket_pao
Την αναβολή της αναμέτρησης Λάρισα-Παναθηναϊκός που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή (12/12) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

H απόφαση της αναβολής του συγκεκριμένου αγώνα ελήφθη χθες (7/12) από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, μετά από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ΕΣΑΚΕ θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Η διοργανώτρια Αρχή της Basket League προέβη και σε αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League:

* Ο αγώνας Περιστέρι Vitabiotics - Ιωνικός HNC Revolution θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Περιστερίου την Κυριακή 12/12/21 με ώρα έναρξης στις 20:00 (αντί 17.00) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

* Ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας - Λαύριο Megabolt θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS 3 ERTFLIX (αντί του ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX).

* Ο αγώνας Ηρακλής - ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στο Ιβανώφειο το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX (αντί της ΕΡΤ-3).

* Κατόπιν αιτήματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το οποίο έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του Συνδέσμου που συνεδρίασε την 7-12-2021, o αγώνας Λάρισα - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται. Θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα καλά και τα κακά νέα για την «Όμικρον»: Τα τρία συμπεράσματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Πάτρα: Ανεμβολίαστα αδέλφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Οι αρνητές που υπόσχονταν διαγραφή χρεών και πλήρωναν με... πέτρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης