Δύο αδέλφια που νοσηλεύονταν εδώ και εβδομάδες στο Νοσοκομείο του Ρίου, πέθαναν από κορωνοϊόμε διαφορά λίγων ωρών.
Το απόγευμα της Δευτέρας «έφυγε» από τη ζωή ο 64χρονος Σπύρος Τσάκας, συνταξιούχος, ενώ λίγες ώρες μετά, ο αδελφός του Νίκος Τσάκας, μόλις 55 ετών, υδραυλικός. Τα δύο αδέλφια έμεναν στο ίδιο σπίτι και ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι!
Ο κορωνοϊός τους «χτύπησε» σχεδόν ταυτόχρονα, με τον Σπύρο Τσάκα να είναι σε πιο βαριά κατάσταση και τον αδελφό του να δείχνει πως θα μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Ο πρώτος είχε διασωληνωθεί στην ΜΕΘκαι ο δεύτερος νοσηλευόταν με ισχυρή μάσκα οξυγόνου στην Δερματολογική Κλινική που είχε μετατραπεί σε κλινική covid. Από την αρχή οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ως ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση του μεγαλύτερου αδελφού και πίστευαν πως ο Νίκος θα τα κατάφερνε! Όμως δυστυχώς ο covid-19 απεδείχθη πιο ισχυρός και παρά τις προσπάθειες των γιατρών τα δύο αδέλφια δεν άντεξαν.
Ο Σπύρος Τσάκας δεν είχε παντρευτεί, ενώ ο μικρότερος αδελφός του είχε ένα αγόρι 22 ετών. Θλίψη και για την αδελφή τους Ασπασία. Η κηδεία και των δύο αδελφών έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.