Φωτίου σε ΝΔ: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν τηλεφωνικές γραμμές σε δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης

Φωτίου σε ΝΔ: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν τηλεφωνικές γραμμές σε δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης

Η Θεανώ Φωτίου απαντά στις αποκαλύψεις της ΝΔ ότι το τηλέφωνο του οργανωτή της «Συναυλίας για την Ειρήνη» ανήκει στην ίδια – «Ενισχύουμε δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης, είμαστε περήφανοι γι’ αυτό»

theano_fotiou
«Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης», απαντά η Θεανώ Φωτίου στην αποκάλυψη της Νέας Δημοκρατίας ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που διοργανώνει τη Συναυλία για την Ειρήνη ανήκει στην ίδια.


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι το τηλέφωνο ανήκει στο όνομά της, υποστηρίζοντας ότι εντάσσεται στην πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να ενισχύει δίκτυα αλληλεγγύης. Μάλιστα, κατηγορεί τη ΝΔ ότι βρίσκεται «σε σύγχυση», καθώς «επιτίθεται στη Συναυλία για την Ειρήνη και κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/3 στα Προπύλαια με πλήθος καλλιτεχνών. Με εγκαλεί δε προσωπικά ότι διέθεσα τηλεφωνική μου γραμμή στην «Αλληλεγγύη για Όλους».


Πληροφορούμε λοιπόν τη ΝΔ ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τη ΝΔ. Κι αυτό δεν περιμένουμε να το καταλάβει».





Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης