ΝΔ: Το τηλέφωνο του οργανωτή της «συναυλίας Ειρήνης» είναι της Θεανώς Φωτίου

ΝΔ: Το τηλέφωνο του οργανωτή της «συναυλίας Ειρήνης» είναι της Θεανώς Φωτίου

Τα στοιχεία της κοινότητας ταυτίζονται στο διαδίκτυο με αυτά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ - Ερώτηση του Ρωμανού της ΝΔ εάν είναι «σατανική σύμπτωση»

afisa_synavlia
Ένα από τα βασικά θέματα που κυκλοφορούν στα social media την τελευταία εβδομάδα είναι η λεγόμενη «Συναυλία Ειρήνης» η οποία έχει συγκεντρώσει -προτού καν γίνει- πληθώρα αρνητικών σχολίων καθώς στην αφίσα της δεν γίνεται καμία αναφορά στην Ουκρανία, ούτε καταδικάζεται η εισβολή της Ρωσίας.

Η αφίσα της συναυλίας που διοργανώνει η κοινότητα «Αλληλεγγύη για όλους» έχει τα ονόματα γνωστών τραγουδιστών από κάθε μουσικό είδος, κωμικών και ηθοποιών. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια και το «#συναυλία_ειρήνης» έχει ήδη κατακλύσει το Twitter.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο στο Twitter πολλά είναι τα ερωτήματα των χρηστών για την διοργανώτρια κοινότητα αφού όπως δημοσίευσε το omadalitheias.gr τα στοιχεία της «Αλληλεγγύης για όλους» εμφανίζονται να ταυτίζονται με το όνομα Θεανώ Β Φωτίου, όπως είναι δηλαδή και το όνομα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

synalia-1

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύει η εν λόγω ιστοσελίδα, με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο η κοινότητα φαίνεται να έχει έδρα στη διεύθυνση: Ακαδημίας 74, Αθήνα 106 78 και τηλέφωνο 2103801921. Τα εν λόγω στοιχεία όμως του τηλεφωνικού αριθμού φαίνεται να ανήκουν στο όνομα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΘΕΑΝΩ Β ΦΩΤΙΟΥ».


synalia-2


Κλείσιμο
Μάλιστα στο site της κοινότητας φαίνεται να φιλοξενείται και παλαιότερη δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ της κυρίας Θεανώ Β. Φωτίου, στις 31/5/18.

synalia-3


Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Όπως γράφει στο Twitter, «Κα Φωτίου, το ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που οργανώνει την #Συναυλία_Ειρήνης δίχως καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή, ταυτίζεται με το δικό σας, είναι κάποια σατανική σύμπτωση, ή είστε εσείς πίσω από την εν λόγω ΜΚΟ και την εν λόγω συναυλία;».






Ειδήσεις σήμερα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης