Μαζί για το νέο έτος πόζαραν ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, οι οποίοι βρίσκονται εκτός Αθηνών για τις γιορτινές μέρες, μαζί με τα παιδιά της Κύπριας παρουσιάστριας.
Η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στόρι όπου ο σύντροφός της και επιχειρηματίας γέρνει προς το μέρος της και ακουμπάει το κεφάλι του στον ώμο της, την ώρα που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη φύση. Όπως αποκάλυψε η ίδια, βρίσκονται στο χωριό Μονιάτης της Λεμεσού στην Κύπρο, και την πρώτη ημέρα του 2026 θέλησαν να την περάσουν έξω.
Δείτε τη φωτογραφία
Μία ημέρα πριν, η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου είχε ανεβάσει στο προφίλ της ακόμη περισσότερες φωτογραφίες από το εορταστικό τραπέζι με τα παιδιά της, δείχνοντας το μέρος όπου μένουν και τα δώρα που είχαν τοποθετήσει κάτω από το δέντρο για να τα ανοίξουν μετά την αλλαγή του χρόνου.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.