Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δήλωσε ότι δεν έχει δει ποτέ τον «Τιτανικό» του Τζέιμς Κάμερον, μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες, στις οποίες έχει συμμετάσχει. Όπως είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν συνηθίζει να βλέπει τα φιλμ που έχουν τον ίδιο πρωταγωνιστή.
Ο σταρ του Χόλιγουντ κάθισε απέναντι από την Τζένιφερ Λόρενς στο νέο επεισόδιο της σειράς «Actors on Actors» του Variety και του CNN που προβλήθηκε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ρώτησε τον Ντι Κάπριο: «Έχεις ξαναδεί τον “Τιτανικό”;», με εκείνον να απαντά αρνητικά. «Όχι. Δεν τον έχω δει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.
Τότε η Τζένιφερ Λόρενς τον παρότρυνε να δει το θρυλικό φιλμ του Τζέιμς Κάμερον. «Α, πρέπει. Στοίχημα ότι θα μπορούσες να τον δεις τώρα, είναι τόσο καλός», τόνισε. «Δεν βλέπω τις ταινίες μου. Εσύ;» συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Leonardo DiCaprio Claims He's Still Never Seen Titanic: 'I Don't Really Watch My Films' https://t.co/ah1Ols9uU7
«Όχι», απάντησε η Τζένιφερ Λορενς και συνέχισε αστειευόμενη: «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι σαν τον “Τιτανικό” — αν είχα, θα το έβλεπα. Μια φορά που ήμουν πολύ μεθυσμένη, έβαλα το American Hustle. Ήμουν σε φάση: “αναρωτιέμαι αν είμαι καλή στην υποκριτική;”. Το έβαλα, και δεν θυμάμαι ποια ήταν η απάντηση».
Σε συνέντεξή του στο Esquire τον περασμένο Αύγουστο, ο Ντι Κάπριο είχε πει και πάλι ότι δεν βλέπει συχνά τα δικά του πρότζεκτ. Ωστόσο, είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει μία ταινία, την οποία έχει δει αρκετές φορές.
«Σπάνια βλέπω οποιαδήποτε από τις ταινίες μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει μία που την έχω δει περισσότερο από τις άλλες. Είναι το The Aviator. Αυτό απλώς επειδή ήταν μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Είχα δουλέψει με τον Μάρτι [Σκορσέζε] στο Gangs of New York και κουβαλούσα ένα βιβλίο για τον Χάουαρντ Χιουζ για 10 χρόνια», είχε δηλώσει τότε.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας