Μία απόδραση στην Παύλιανη πραγματοποίησε η Στεφανία Γουλιώτη, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της σχετικά με την επίσκεψή της στην περιοχή.
Η ηθοποιός μοιράστηκε τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου φωτογραφίες από το ταξίδι της στα social media. Όπως ανέφερε, η Παύλιανη πλέον για εκείνο ένα από τα πιο όμορφα ορεινά σημεία, που έχει περπατήσει.
Μάλιστα σημείωσε, πως οι κάτοικοι της περιοχής έχουν διαμορφώσει μία διαδρομή, κατάλληλη για όλους: για παιδιά, αλλά και για μεγάλους.
«Εδώ στην Παύλιανη δεν ξέρω τι κάνετε, αλλά κάτι κάνετε πολύ καλά. Από τις ομορφότερες διαδρομές της ζωής μου. 6 ώρες περπάτημα. Το αίσθημα της κατάκτησης μιας κορυφής είναι ασύγκριτο. Έστω και σαν παιχνίδι. Οι κάτοικοι έχουν δώσει το δικό τους στίγμα σε μία διαδρομή στο βουνό αριστούργημα. Για παιδιά, για μεγάλους που θέλουν να νιώσουν παιδιά και για ανθρώπους που αγαπάνε το βουνό. Κυρίως όμως για αυτούς που αγαπάνε "Game of Thrones"» έγραψε η Στεφανία Γουλιώτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.