Τόνυ Δημητρίου: Λένε για τη σύντροφό μου «τι θέλει με τον παππού;»

Τόνυ Δημητρίου: Λένε για τη σύντροφό μου «τι θέλει με τον παππού;»

«Πολλοί σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχουμε» πρόσθεσε ο ηθοποιός για τη σχέση του με τη Στεφανία Γκουρνέλου - Δείτε το βίντεο

toni_dimitriou33
Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τη σχέση του με τη Στεφανία Γκουρνέλου και πώς αυτή σχολιάζεται από τον κόσμο, για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους.

Για τα σχόλια που δέχονται ως ζευγάρι με τη Στεφανία Γκουρνέλου, ο ηθοποιός είπε στο «Πάμε Δανάη»: «Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε "τι θέλει με τον πάππου". Πολλοί μου γράφουν για τη διαφορά ηλικίας και με ρωτούν "καλά με την κόρη σου;". Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας από τη στιγμή που εμείς περνάμε καλά, γελάμε και διασκεδάζουμε. Το σεξ μπορούν όλοι να το βρουν, η σύντροφός μου με έχει πάει ένα βήμα παραπέρα σαν άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6d0i0osqop)

Ο Τόνι Δημητρίου είπε ακόμη για τη σχέση του με την επίσης ηθοποιό: «Είμαι ενάμιση χρόνο με τη σύντροφο μου και θεωρώ ότι είμαι παντρεμένος. Γνώρισα τη σύντροφο μου σε μία σειρά και μετά συναντηθήκαμε στο θέατρο άλλα δεν μιλήσαμε, μόνο μου χαμογέλαγε. Φλέρταρα τη σύντροφο μου άλλα δεν έγινε κάτι, ήταν κάπου άλλου. Έκανα πρόταση στη σύντροφό μου, Στεφανία, μέσα από το Instagram να πάμε μαζί σε μία πρεμιέρα. Αυτό που με εκνευρίζει στη Στεφανία είναι ότι είναι ισχυρογνώμων. Πολλές φορές λέω στη Στεφανία "έχεις δίκιο, άλλα δεν είσαι κι ο Φρόιντ"».




Ειδήσεις σήμερα:

Καρδούλες, αγκαλιές αλλά και επεισόδια για την ψήφιση του γάμου των ομοφύλων στη Βουλή - Δείτε φωτογραφίες

«Ραβασάκια» σε μη μισθωτούς να ρυθμίσουν οφειλές για να μην μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Η κόρη του Κάνιε Γουέστ ζωγράφισε γυμνή τη Μπιάνκα Σενσόρι - Τα άκουσε η Καρντάσιαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης