Τόνυ Δημητρίου για Στεφανία Γκουρνέλου: Έχω ακούσει τα εξ αμάξης για τη διαφορά ηλικίας μας, αλλά εγώ το θεωρώ μαγκιά

Τόνυ Δημητρίου για Στεφανία Γκουρνέλου: Έχω ακούσει τα εξ αμάξης για τη διαφορά ηλικίας μας, αλλά εγώ το θεωρώ μαγκιά

«Στην Στεφανία θαυμάζω το πνεύμα της, είναι ένας άνθρωπος πολύ βαθύς» ανέφερε ο ηθοποιός για τη σύντροφό του

dimitriou-gkournelou_525
Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, τα βίντεο που ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα και τη διαφορά ηλικίας που έχουν, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, είπε: «Με τη σύντροφό μου, Στεφανία, ανεβάζαμε στο Instagram και στο TikTok βιντεάκια για να γελάμε, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν γιγάντια, μιλάμε για 75 εκατ. προβολές.

Για τη σύντροφό του πρόσθεσε: «Με την Στεφανία είμαστε ούτε 2 χρόνια μαζί. Για τη διαφορά ηλικίας δεχόμαστε πάσης φύσεως σχόλια, έχω ακούσει τα εξ αμάξης αλλά εγώ το θεωρώ μαγκιά αυτό. Την είδα πρώτη φορά σε μια φωτογράφιση, δεν υπήρξε φλερτ απλά είπα πόσο "τι ωραίο κορίτσι". Αφού βγήκα από μια μεγάλη σχέση, η πρώτη κοπέλα που με ενδιέφερε ήταν η Στεφανία, αλλά βρισκόταν και η Στεφανία αλλού οπότε δεν ευδοκίμησε. Συγκατοικήσαμε μετά τον πρώτο μήνα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyynqz4gyhb5)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια για το ενδεχόμενο να αποκτήσει και άλλα παιδιά, ο Τόνυ Δημητρίου απάντησε: «Από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε της είχα πει πως έχω τελειώσει με το κεφάλαιο της πατρότητας. Την πατρότητα τη βιώνω εξ' αποστάσεως. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, είναι ένα μεγάλο βάλσαμο για τη ψυχή μου να ξέρω πως δεν θα τους λείψει κάτι».

Επίσης, ο ηθοποιός σχολίασε: «Ως εραστής έκανα πολλά δώρα, στόχος μου πάντα είναι η σύντροφός μου να περνάει καλά και να γελάει πολύ. Αν δεν υπάρχει πάθος και έλξη, αν την ώρα που γδύνεται το κορίτσι σου και πέφτει στο κρεβάτι βαριέσαι να το κοιτάξεις, δεν υπάρχει λόγος. Στην Στεφανία θαυμάζω το πνεύμα της, είναι ένας άνθρωπος πολύ βαθύς. Τη θεωρώ πολύ καλύτερη από εμένα και έχω να μάθω και να πάρω πράγματα από εκείνη. Ο γάμος υπάρχει. Είμαστε παντρεμένοι ψυχικά, αν η ίδια ήθελε γάμο, αύριο θα την παντρευόμουν. Την έχουν γνωρίσει τα παιδιά μου».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοκόπησαν το μοντέλο Μικαέλα Φωτιάδη - Δημοσίευσε φωτογραφίες της με αίματα

Βίντεο: Παίκτρια στον Τροχό της Τύχης συγκέντρωσε ποσό ρεκόρ και στο τέλος κέρδισε και το αυτοκίνητο

Στο εδώλιο ο ηθοποιός Λάμπρος Φιλίππου για τον βιασμό δύο γυναικών - Σοκάρουν οι περιγραφές στο βούλευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης