Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τα χρόνια που παρουσίαζε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», το οποίο παρά την μεγάλη επιτυχία του, σε εκείνον έκανε κακό, όσον αφορά την καριέρα του στην υποκριτική.
Ο ηθοποιός είπε στην Αθηναΐδα Νέγκα σχετικά με τα σχόλια που εισέπραττε σε παραστάσεις του: «Έρχονταν στο καμαρίνι μου στο θέατρο και μου έλεγαν “ρε συ είσαι πάρα πολύ καλός, δεν σου το χα”. Με νοιάζει πια εγώ τι θέλω. Μέσα μου θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και στην τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά. Ωραίο είναι να βάζεις τον πήχη λίγο πιο ψηλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxzjqi2e2361)
Συνέχισε, λέγοντας: «Για την Ελλάδα είναι λογικό που υπάρχουν μιμητές του "Στην υγειά σου". Δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών, πάντα έτσι λειτουργούσαν. Όταν κάναμε τους "Απαράδεκτους", μας έλεγαν οι παραγωγοί “Απαράδεκτους, τίποτα γείτονες γράψτε, 2-3 φίλους”. Δεν είναι σωστό. Έξω δεν θα γινόταν εύκολα. Ένα πράγμα που είναι πετυχημένο δεν το ξανακάνεις» και πρόσθεσε: «Δεν έχω δει κανένα "Στην υγειά μας". Έχω δει κάμποσες εκπομπές του Πορτοκάλογλου και μου αρέσει πάρα πολύ».
Τέλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε, ότι: «Ο βασικός λόγος που το έκανα είναι γιατί έπαιρνα από τον κόσμο το “εμείς τι θα κάνουμε;”. Εγώ ήθελα 2-3 σεζόν και τέλος. Είχαμε πάει με έναν φίλο σε ένα χωριό με χιόνια και είπαμε να περπατήσουμε βράδυ και όποια τηλεόραση ακουγόταν έβλεπαν "Στην υγειά μας"».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.