Χάρι Στάιλς: Βλέπει μέλλον στη σχέση του με την Τέιλορ Ράσελ

Χάρι Στάιλς: Βλέπει μέλλον στη σχέση του με την Τέιλορ Ράσελ

Ο Χάρι είναι ξετρελαμένος με την Τέιλορ και του αρέσει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της, ανέφερε μια πηγή

styles_-_russell__1_
Ο Χάρι Στάιλς βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με την ηθοποιό, Τέιλορ Ράσελ.

Μια πηγή δήλωσε στο «Us Weekly» ότι τα πράγματα γίνονται «πολύ σοβαρά» μεταξύ του τραγουδιστή και της Καναδέζας ηθοποιού, παρόλο που βγαίνουν για λιγότερο από έξι μήνες.

«Ο Χάρι είναι ξετρελαμένος με την Τέιλορ και του αρέσει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της», ανέφερε μια πηγή. «Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά τους, βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον όσο πιο συχνά γίνεται».
Κλείσιμο
Στην πραγματικότητα, ο 29χρονος Βρετανός τραγουδιστής συνόδευσε τη Ράσελ, επίσης 29 ετών, σε μια σειρά από εκδηλώσεις στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου ενός afterparty για το θεατρικό έργο της, «The Effect».

«Παρόλο που και οι δύο είναι απασχολημένοι με τις καριέρες τους, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία», πρόσθεσε η πηγή. «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και ο Χάρι σίγουρα βλέπει μέλλον με την Τέιλορ».

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο, αφού εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από μια γκαλερί τέχνης.

Τον επόμενο μήνα, η ηθοποιός παρακολούθησε τη συναυλία του Στάιλς στη Βιέννη της Αυστρίας. Την ίδια μέρα, το ζευγάρι απαθανατίστηκε να περπατάει μαζί στους δρόμους της Βιέννης.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, η Ράσελ παρακολούθησε την τελευταία στάση της περιοδείας του ποπ-σταρ στην Ιταλία, όπου ο τραγουδιστής είπε στο πλήθος ότι «δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος στη ζωή [του]».

Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει δημόσια την κατάσταση της σχέσης τους. Ανάμεσα στα ραντεβού για καφέ και τις επισκέψεις στο θέατρο, το ζευγάρι φαίνεται να κρατάει το ειδύλλιό του σε χαμηλούς τόνους.
Προηγουμένως, ο Στάιλς έβγαινε με την Ολίβια Γουάιλντ για σχεδόν δύο χρόνια πριν από τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2022.

Πρόσφατα συνδέθηκε επίσης με την Κάντις Σουάνπολ και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, με την οποία εντοπίστηκε να φιλιέται τον Μάρτιο.

Από την άλλη, η Ράσελ φημολογούνταν ότι έβγαινε με τον Τίμοθι Σάλαμε το 2022, αφού συμπρωταγωνίστησαν στο «Bones and All». Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε ποτέ τις φήμες.

Φωτογραφίες: EPA - Shutterstock

Eιδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema.gr στην βάση που παίζεται η τελευταία πράξη του πολέμου για τους νεκρούς Ισραηλινούς

Πετρέλαιο: Άνοδος $2 για τον «μαύρο χρυσό» – Ποιοι «βλέπουν» το αργό στα $150 ανά βαρέλι

Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο στη βόρεια Γαλλία - Νεκρός ένας καθηγητής, τουλάχιστον δύο τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης