Χάρι Στάιλς: Το ιλιγγιώδες ποσό που έβγαζε κάθε ημέρα πέρσι μετά την επιτυχία του τελευταίου του άλμπουμ

Χάρι Στάιλς: Το ιλιγγιώδες ποσό που έβγαζε κάθε ημέρα πέρσι μετά την επιτυχία του τελευταίου του άλμπουμ

Ο δίσκος «Harry's House» ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές και κριτικές επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς

harry_styles
Το τελευταίο άλμπουμ του Χάρι Στάιλς έκανε τεράστια διεθνή επιτυχία, η οποία αποτυπώθηκε και στα οικονομικά στοιχεία του Βρετανού τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο Στάιλς φέρεται να κέρδισε πέρσι 105.000 λίρες την ημέρα χάρη στο πρόσφατο άλμπουμ του, «Harry's House».

Ο δίσκος, ο οποίος κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2022, ήταν μια τεράστια εμπορική και κριτική επιτυχία για τον 29χρονο πρώην αστέρα των «One Direction», όπως και το lead single του, το «As It Was», το οποίο ήταν το τραγούδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς.
Harry Styles - As It Was (Official Video)
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τη Sun, τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο «Companies House» αναφέρουν ότι ο Στάιλς είχε κέρδη 38,5 εκατομμυρίων λιρών, ενώ τα περιουσιακά στοιχεία για τη μουσική του επιχείρηση αποτιμώνται σε 106 εκατομμύρια λίρες.

Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται το τεράστιο ποσό που αναμένεται να έχει βγάλει από την περιοδεία-μαμούθ 169 ημερών σε στάδια όλου του κόσμου, με το ποσό να αναμένεται να αποκαλυφθεί το επόμενο έτος.
shutterstock_1649703658

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Ο Χάρι είναι πλέον ένας από τους πιο κερδοφόρους ανθρώπους στη μουσική. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είναι πολύ πλούσιος και η καριέρα του εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοδική πορεία».

Όταν το συγκρότημα «One Direction» διαλύθηκε, υπήρχε αβεβαιότητα σχετικά με το πώς θα τα πήγαιναν τα μέλη ως σόλο καλλιτέχνες.

«Αλλά ο Χάρι έχει αποδείξει και με το παραπάνω την αξία του. Βγάζει περισσότερα χρήματα τώρα από ποτέ. Οι αριθμοί είναι πραγματικά δύσκολο να συλληφθούν. Αλλά έχει δουλέψει πολύ σκληρά και έχει αφοσιωθεί στη μουσική τα τελευταία χρόνια. Η απόδειξη βρίσκεται στα αποτελέσματα».

Εντωμεταξύ, ο τραγουδιστής αγόρασε πέρυσι ένα διατηρητέο κτίριο αξίας 3,8 εκατομμυρίων λιρών στο Μέιντστοουν, στην Αγγλία και υπάρχουν σχέδια για τη μετατροπή του σε παιδικό σταθμό.

Ο σταρ αγόρασε το θεαματικό κτίριο τον Δεκέμβριο, το οποίο «χρησιμοποιούνταν ως γραφεία», γεγονός που διευκολύνει τη μετατροπή του σε βρεφονηπιακό σταθμό.

Μετά την αγορά του ακινήτου, ο βραβευμένος με Grammy ποπ σταρ αναμένεται να λαμβάνει μια περιουσία κάθε χρόνο ως ιδιοκτήτης για τη νέα του επιχείρηση.

Φωτογραφία: EPA - NEIL HALL / Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

ΟΑΚΑ: «Δομικό» πρόβλημα δείχνει πρώτη μελέτη από το 2004 - «Φτωχή» και η συντήρηση

Φρίκη σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι: Γυναίκα πήγε να καθαρίσει τη μηχανή και την έκοψε ολόκληρη

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο έξω από εκλογικό κέντρο αντιπάλου του - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης