Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema.gr στην βάση που παίζεται η τελευταία πράξη του πολέμου για τους νεκρούς Ισραηλινούς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema.gr στην βάση που παίζεται η τελευταία πράξη του πολέμου για τους νεκρούς Ισραηλινούς

Οι Ισραηλινοί επέτρεψαν στους ξένους ανταποκριτές να φωτογραφίσουν τις σκηνές για να δείξουν ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι μεγάλος - Τραγικές στιγμές στην στρατιωτική βάση όπου αναγνωρίζονται οι σοροί - Αμέτρητα τα κοντέινερ-ψυγεία 

israel_soroi_xr
Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίσσονται στο Ισραήλ και στην στρατιωτική βάση όπου παίζεται η τελευταία πράξη του πολέμου για τους νεκρούς Ισραηλινούς. Το protothema.gr βρίσκεται εκεί όπου μεταφέρονται κατά δεκάδες οι σοροί των ανθρώπων του Ισραήλ ώστε να αναγνωριστούν από τις οικογένειές τους.

Πρόκειται για μια καθημερινή, πλην, επώδυνη διαδικασία στην οποία υποβάλλονται οι συγγενείς των νεκρών του Πολέμου που έχει ξεσπάσει εδώ και σχεδόν μια έβδομαδα στην περιοχή. Οι σοροί που καταφτάνουν κατά δεκάδες, φυλάσσονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες σε ειδικά ψυγεία - κοντέινερ και με σειρά, οι συγγενείς παίρνουν θέση για να αναγνωρίσουν τους δικούς τους ανθρώπους.  Οι Ισραηλινοί επέτρεψαν στους ξένους ανταποκριτές να  φωτογραφίσουν τις σκηνές, με στόχο να ενημερωθεί η διεθνής κοινή γνώμη για την ύπαρξη μεγάλου αριθμού θυμάτων από την επίθεση της Χαμάς. 

Δείτε βίντεο:

Κλείσιμο


Την διαδικασία συντονίζει o στρατός του Ισραήλ.


Δείτε εικόνες:

israel_soroi_
israel_soroi___2_
israel_soroi___3_
israel_soroi___4_
israel_soroi___5_
israel_soroi___6_
israel_soroi___7_
israel_soroi___8_
israel_soroi___1_
Πάνω από 2.800 οι νεκροί

Ο τελευταίος απολογισμός αναφέρει ότι οι νεκροί από τον πόλεμο του Ισραήλ ξεπερνούν τους 2.800.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ, έχει φτάσει στους 1.537, μεταξύ των οποίων 500 παιδιά και 276 γυναίκες.

Άλλα 6.612 άτομα έχουν τραυματιστεί από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιούνται από το περασμένο Σάββατο στη Λωρίδα της Γάζας, ως αντίποινα στην επίθεση της Χαμάς.

Την ίδια ώρα, από την ημέρα που ξεκίνησε η επίθεση της Χαμάς, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 222 στρατιώτες, έχουν σκοτωθεί στο Ισραήλ, σύμφωνα με τον στρατό. Η πλειονότητα των νεκρών σκοτώθηκε μέσα σε μια μέρα, όταν μαχητές της Χαμάς διέρρηξαν τα σύνορα και επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς αμάχους. Δεκάδες Ισραηλινοί και ξένοι όμηροι οδηγήθηκαν πίσω στη Γάζα. Το Ισραήλ λέει ότι μέχρι στιγμής έχει εντοπίσει 97 από αυτούς.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος για τη βίλα στις Σπέτσες: Ο Λεβέντης λέει ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του, ο Δαυίδ τον αποκαλεί «παράσιτο»

Πλάκα: Τέσσερα άτομα απείλησαν ανήλικο και τον μαχαίρωσαν στο πόδι για να τον ληστέψουν

Κηφισιά: Αποθρασύνθηκαν οι ληστές, μέρα μεσημέρι μπήκαν, έδεσαν και έκλεψαν 72χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης