Ποιος είναι ο Αλβανός ηθοποιός, Ντάνιελ Νούρκα που έγινε γνωστός από τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»

Ποιος είναι ο Αλβανός ηθοποιός, Ντάνιελ Νούρκα που έγινε γνωστός από τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»

Ο 25χρονος ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 5 ετών - Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική στο Λύκειο 

ntaniel-nourka__2_
Ο Ντάνιελ Νούρκα κατάγεται από την Αλβανία κι έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Είναι 25 ετών και ήρθε από την Αλβανία σε ηλικία 5 ετών. Τα πρώτα χρόνια, έμενε στο Κιάτο μαζί με τους γονείς του και τη μικρότερη αδερφή του. Λίγο καιρό αφού τελείωσε το σχολείο, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών.


Σε συνέντευξή του στο 2night Show, είχε δηλώσει: «Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν πηγαμε να ζήσουμε το Κιάτο. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά και έμαθα γρήγορα τη γλώσσα».

«Ο πατέρας μου ήρθε το 1997 στην Ελλάδα. Έναν χρόνο αφού γεννήθηκα. Ήρθε μόνος του για να κάνει τα χαρτιά και να βρει να τακτοποιηθεί και όλα αυτά. Μετά ήρθαμε εγώ, η αδερφή μου κι η μητέρα μου. Έχω ελληνική ταυτότητα, έχω πάει στρατό, υπηρέτησα τη μαμά πατρίδα και ψήφισα τώρα και τις δύο φορές», αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctp410xx6fy9)

Αν και στην παιδική του ηλικία, ασχολούταν ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, όταν πήγε στο Λύκριο, ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική. Ξεχώρισε στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», ενώ ο πιο πρόσφατος ρόλος του είναι στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

«Ήμουν καλός μαθητής, συνεπής. Ήμουν το καλό παιδί, αλλά δεν είχα κλίση προς τα κάπου. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Στο λύκειο άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Το μόντελινγκ προέκυψε τυχαία στη ζωή μου, δεν το επεδίωξα. Δεν το έκανα ποτέ full time», είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κλείσιμο
Όπως έχει αναφέρει σε άλλες του συνεντεύξεις, κι εκείνος, όπως και πολλοί συμπατριώτες του έχει αντιμετωπίσει περιστατικά ρατσισμού, λόγω της αλβανικής καταγωγής του. Τα πρώτα τα βίωσε κατά τα πρώτα του χρόνια στο σχολείο.


«Όταν άλλαξα σχολείο, λόγω του ότι μετακομίσαμε, ήμουν πάλι ο καινούριος, ο μόνος που ήμουν από άλλη χώρα στην τάξη. Ήρθα, όταν πήγα πέμπτη δημοτικού. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν τα μόνα, που αμαυρώνουν λίγο το όλο. Ήταν λίγο περίεργα. Τα παιδιά είναι παιδιά, εκφράζουν αφιλτράριστα αυτά που θέλουν να πουν. Είναι λίγο σκληρά καμιά φορά. Αυτά τα παιδιά είχαν δεθεί μεταξύ τους από την πρώτη δημοτικού, εγώ ήμουν καινούριος. Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα», είχε αναφέρει στο «Στούντιο 4».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cja0zgbzvfi9)

Σε άλλες του δηλώσεις στο «Night Out», είχε πει: «Υπήρξαν φορές που ένιωσα διαφορετικός λόγω καταγωγής. Όταν είσαι ξένος, είναι ένα συναίσθημα… Πάντα νιώθεις ότι έχεις κάτι λίγο διαφορετικό από τους άλλους. Δεν ξέρω αν μπορείς να το αποβάλλεις στο 100% αυτό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckakg23b61mx)


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 20χρονος Ελληνοκύπριος Εύελπις κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πορείας 7 χλμ. στη Ρεντίνα

Βίντεο: Γυναίκα ξυλοκόπησε νεαρή που πήγε για μπάνιο στον Βόλγα επειδή θεώρησε προκλητικό το μαγιό της


Αχτσιόγλου: Ο Τσίπρας είναι και θα παραμείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη χώρα και την Αριστερά παγκοσμίως

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης