Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Δηλώνει «ενθουσιασμένη» για τις σκηνές της που χαρακτηρίστηκαν ως «πορνό βασανιστηρίων»

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Δηλώνει «ενθουσιασμένη» για τις σκηνές της που χαρακτηρίστηκαν ως «πορνό βασανιστηρίων»

Η πρωταγωνίστρια του «Idol» έχει εισπράξει σωρεία αρνητικών σχολίων για τις σκηνές σκληρού σεξ - «Δεν είναι για όλους αυτή η σειρά» τόνισε

lili_roouz_ntep934
Παρά τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε το «Idol» και η Λίλι Ρόουζ Ντεπ για τις σκηνές που χαρακτηρίστηκαν ως «πορνό βασανιστηρίων», η κόρη του Τζόνι Ντεπ δεν πτοήθηκε.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη «Jocelyn» και το φλογερό ειδύλλιο με τον διεστραμμένο ηγέτη της αίρεσης «Tedros», τον οποίο υποδύεται ο Weeknd.

Οι σκηνές που επικρίθηκαν από το κοινό, ενέχουν πορνό εκδίκησης, αυτοτραυματισμό, κατάχρηση ναρκωτικών, αυνανισμό, πνιγμό και μια σεξουαλική συνάντηση που περιλαμβάνει ένα μαχαίρι.

Στα social media ταυτίζουν το «Idol» με τη «φαντασίωση ενός τοξικού άνδρα» ενώ άλλοι σημείωσαν ότι η Ντεπ περνάει τον χρόνο της, «ημίγυμνη ή εκτελώντας σεξουαλικές πράξεις».
Κλείσιμο

Παρόλα αυτά, σε συνέντευξή της στην Vogue Australia η Λίλι Ρόουζ Ντεπ επέμεινε ότι οι σκηνές σεξ ήταν «σκόπιμες και σημαντικές» αποκαλύπτοντας ότι ήταν «ενθουσιασμένη» που το έκανε.

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ να κάνω κάτι πουριτανικό. Δεν πειράζει αν αυτή η σειρά δεν είναι για όλους. Νομίζω ότι όλη η καλή τέχνη είναι πολωτική. Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο σεβαστή και πιο ασφαλής σε ένα πλατό, ειλικρινά» είπε.

«Όσον αφορά το γυμνό και την τολμηρή φύση του ρόλου, αυτό για μένα ήταν πραγματικά σκόπιμο. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα και κάτι που με ενθουσίαζε που το έκανα. Δεν το φοβάμαι. Νομίζω ότι ζούμε σε έναν ιδιαίτερα σεξουαλικοποιημένο κόσμο. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να εξερευνηθεί» είπε τέλος, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ.


«Η χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία»
Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς σημείωσε μείον 100 χιλιάδες τηλεθεατές. Το «Idol» απέσπασε αρνητικά σχόλια από την πρεμιέρα της στις Κάννες και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να συζητιέται αρνητικά.

Αν και η πρεμιέρα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 913 χιλιάδων τηλεθεατών, το δεύτερο επεισόδιο σημείωσε μεγάλη πτώση, προσελκύοντας 800 χιλιάδες.

Σύμφωνα με την GQ, το νέο επεισόδιο περιελάμβανε τη «χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία». Στη συγκεκριμένη, η ηρωίδα της Ντεπ αυτοϊκανοποιείται και αυτοτραυματίζεται, ενώ πενθεί τη νεκρή μητέρα της και τελικά πέφτει στα «δίχτυα» του Weeknd. Δημοσίευμα της DailyMail συνδέει την μειωμένη θέαση του δεύτερου επεισοδίου, με την σκηνή αυτή.




Ειδήσεις σήμερα:

Liberation: «Η παραδοχή της ιστορικής αδυναμίας του Πούτιν» απέναντι στη Wagner

«Δεν έκλαιγε, δεν αγωνιούσε, δεν ρωτούσε για το παιδί» κατέθεσε παιδίατρος για τη Πισπιρίγκου

Σιαμαία που χωρίστηκαν κατάφεραν να τελειώσουν το νηπιαγωγείο - Είχαν 2% πιθανότητα επιβίωσης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης