Μάρθα Στιούαρτ: Έκανε τατουάζ τον Snoop Dogg

Μάρθα Στιούαρτ: Έκανε τατουάζ τον Snoop Dogg

Η 81χρονη και ο ράπερ είναι καλοί φίλοι εδώ και χρόνια - Δείτε το βίντεο με τη γκουρού του lifestyle να «χτυπάει» τατουάζ

martha-stiouart
Τη Μάρθα Στιούαρτ και τον Snoop Dogg συνδέει μια βαθιά φιλία. Η 81χρονη γκουρού του lifestyle, της οποίας το όνομα πρωταγωνιστεί συχνά στα tabloids, έκανε τατουάζ με τον 51χρονο ράπερ στο αριστερό της χέρι.

Το εν λόγω τατουάζ αποτελεί μέρος μιας διαφήμισης για το Super Bowl, στην οποία η Στιούαρτ εξηγεί πόσο εύκολα μπορεί να φορέσει τα νέα της αθλητικά παπούτσια της μάρκας «Hands Free Slip-ins», ενώ κάνει τατουάζ και στη συνέχεια, εκτελεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

Martha Stewart for Skechers Hands Free Slip-ins®
Κλείσιμο

Στη διαφήμιση, η Μάρθα Στιούαρτ κάθεται σε μια καρέκλα τατουάζ, ενώ ο καλλιτέχνης Σκοτ Κάμπελ δουλεύει πάνω στο πορτρέτο του Snoop Dogg. Το σχέδιο συνοδεύουν οι λέξεις «My Dogg» (ο σκύλος μου). Βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, η ίδια λέει: «Ω, αυτό είναι γκανγκστερικό».

Ο Snoop Dogg και η Μάρθα Στιούαρτ συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2008, όταν ο ράπερ εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Martha Stewart Show» και έφτιαξε μαζί της πουρέ πατάτας. Έκτοτε, οι δύο τους έχουν γίνει συνεργάτες με τη δική τους εκπομπή στο VH1, ενώ είναι πολύ αγαπημένοι φίλοι. 

shutterstock_638125870
Πηγή: Shutterstock
Ο ράπερ έχει αναφερθεί στη φιλία τους σε προηγούμενη συνέντευξή του, χαρακτηρίζοντάς τη «έναν φυσικό συνδυασμό αγάπης, ειρήνης και αρμονίας».

Αν και δεν είναι ακόμα, σαφές αν το τατουάζ είναι αληθινό, έχει συζητηθεί ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους θαυμαστές της Στιούαρτ, αλλά και του Snoop Dogg να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Παρουσιάστρια καναλιού επιτέθηκε στον Ερντογάν και στη συνέχεια παραιτήθηκε

Μπερτ Μπάκαρα: «Playboy του δυτικού κόσμου» με τέσσερις γάμους και αμέτρητες ερωμένες

Κορυδαλλός: Γηροκομείο-κολαστήριο - Εξαθλιωμένοι ηλικιωμένοι με ψώρα και αφυδάτωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης