Μπιγιονσέ, Μαντόνα, Τομ Χανκς και άλλοι σταρ που έχουν… βασιλικό αίμα

Έχουν δόξα, τραπεζικούς λογαριασμούς με πολλά μηδενικά, αλλά έρευνες έχουν αποδείξει ότι κατάγονται και από βασιλικές οικογένειες

madona-jolie-depppp
Κάποιοι διάσημοι που έχουν αγαπηθεί μέσα από τη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, έχουν όπως φαίνεται… γαλάζιο αίμα στις φλέβες τους, καθώς προέρχονται από βασιλικές οικογένειες. Η Σίντι Κρόφορντ, ο Τζόνι Ντεπ και ο Ρέιφ Φάινς είναι μερικοί από τους αστέρες του Χόλιγουντ που τελικά αποδεικνύονται μακρινοί συγγενείς των γαλαζοαίματων.

Έλεν Ντε Τζένερις

Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις, είναι η μακρινή ξαδέρφη της Κέιτ Μίντλετον. Το 2011 η Ντε Τζένερις ανακάλυψε ότι ήταν η 15η ξαδέλφη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με γράμμα από το New England Historic Genealogical Society, οι δύο γυναίκες έχουν συγγένεια από έναν άνδρα με το όνομα Sir Thomas Fairfax και τη γυναίκα του, Άγκνες Γκασκόιν, που έζησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του 1500.
Είναι επίσης απόγονος του Βασιλιά Εδουάρδου Γ΄, ο οποίος κυβέρνησε την Αγγλία από το 1327 μέχρι το θάνατό του το 1377.

Ellen_DeGeneres
Σίντι Κρόφορντ

Κλείσιμο
Η Σίντι Κρόφορντ ανακάλυψε ότι κατάγεται από ευρωπαϊκούς βασιλείς. Πιο συγκεκριμένα είναι η 41ης γενιάς δισέγγονη του αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Καρλομάγνου. Το 2013 το διάσημο supermodel των 90s εμφανίστηκε στην εκπομπή «Who Do You Think You Are?», που εντόπιζε με επιστημονικό τρόπο την καταγωγή και τους προγόνους διάσημων ανθρώπων. Έτσι, η Κρόφορντ ανακάλυψε με έκπληξη ότι ένας από τους προγόνους της ήταν στην πραγματικότητα Ρωμαίος αυτοκράτορας. Κι όχι οποιοσδήποτε αυτοκράτορας, αλλά ο ίδιος ο Καρλομάγνος.
Cidy_Crawfird

Μέγκαν Μαρκλ

Όπως αποδεικνύεται, η Μέγκαν Μαρκλ, είχε ανέκαθεν συγγένεια με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, ακόμη και πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με γενεαλόγους, η πρώην ηθοποιός της σειράς «Suits» είναι άμεσος απόγονος του βασιλιά Εδουάρδου Γ' της Αγγλίας, ο οποίος κυβέρνησε από το 1327 έως το 1377. Αυτό κάνει εκείνη και τον Χάρι 17α ξαδέλφια.
Meghan_Markle

Ρέιφ Φάινς

Ο Ρέιφ Φάινς κατάγεται από βασιλική οικογένεια, μιας και είναι ο 8ος ξάδερφος του πρίγκιπα Καρόλου. Σύμφωνα με τους Financial Times, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον Βόλντεμορτ στο Χάρι Πότερ, σχετίζεται με τους γαλαζοαίματους μέσω του Ιάκωβου Β' της Σκωτίας, ο οποίος κυβέρνησε κατά τη δεκαετία του 1400.
ralph_Fiennes

Μπιγιονσέ

H Μπιγιονσέ Νόουλς σχετίζεται επίσης με τη βασιλική οικογένεια. Η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίζει τις βασιλικές της ρίζες στη Λουιζιάνα και στους Γάλλους, καθώς προγονός της είναι ο βασιλιάς Ερρίκος Β' της Αγγλίας, ο οποίος ήταν ο 24ος προπάππους της βασίλισσας Ελισάβετ.

Beyonce__4_
Μαντόνα
Μπορεί η Μαντόνα να είναι βασίλισσα της ποπ, ωστόσο το βασιλικό αίμα ρέει και στις φλέβες της. Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια είναι ένατη ξαδέρφη της Δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς.

Επίσης, ο πρώην σύζυγός της Μαντόνα, Γκάι Ρίτσι, είναι επίσης συγγενής με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, καθώς είναι έκτος ξάδερφος με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ήταν καλεσμένος στο γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Madonna
Τομ Χανκς
O Τομ Χανκς, όπως ισχυρίζεται, είναι γαλαζοαίματος… και όχι άδικα. Στην πραγματικότητα είναι απόγονος του βασιλιά Ιωάννη της Αγγλίας, ο οποίος κυβέρνησε από το 1199 έως το 1216.

Tom_Hanks
Ρόμπερτ Πάτινσον
Η φήμη του Ρόμπερτ Πάτινσον, όταν πρωταγωνίστησε στο Twilight, εκτοξεύτηκε. Αν και ακούγεται παράδοξο, καθότι ενσάρκωσε τον βρικόλακα Έντουαρντ, η οικογένειά του έχει συνδέσμους με τον Βλαντ τον Παλουκωτή, την πραγματική έμπνευση πίσω από τον Δράκουλα. Ωστόσο λέγεται επίσης ότι κατάγεται και απόβασιλική οικογένεια, μιας και είναι μακρινός ξάδερφος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με τους γενεαλόγους.

Pattinson__1_
Πάρις Χίλτον
H Πάρις Χίλτον έχει επίσης βασιλικές ρίζες καθώς είναι 20ή ξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Πιο συγκεκριμένα και οι δύο σχετίζονται με τον Ερρίκο Β 'της Αγγλίας, ο οποίος κυβέρνησε από το 1154 έως το 1189.
Hilton__1_
Χίλαρι Νταφ
Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Χίλαρι Νταφ, έχει επίσης συγγένεια με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού είναι 18η ξαδέλφη της. Οι δυο τους μοιράζονται έναν πρόγονο, τον βασιλιά Εδουάρδο Γ', ο οποίος κυβέρνησε μεταξύ 1327 και 1377.
Hillary_daff
Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ
H Αντζελίνα Τζολί είναι συγγενής με τη γαλλική βασιλική οικογένεια και τον βασιλιά Φίλιππο Β ', ο οποίος βασίλεψε από το 1180 έως το 1223 και είναι ένας από τους προγόνους της, από την πλευρά της μητέρας της.
jolie_
Ο πρώην της σύζυγος, Μπραντ Πιτ, έχει επίσης βασιλική καταγωγή. Η μητέρα του Μπραντ Πιτ συνδέεται με τον βασιλιά Ερρίκο Β' της Αγγλίας, ο οποίος κυβέρνησε από το 1154 έως το 1189.
Pitt___1_
Χιου Γκραντ
Ο Χιου Γκραντ γεννήθηκε στο Λονδίνο και βασιλικό αίμα ρέει και στις δικές του φλέβες, καθώς είναι απόγονος του Ερρίκου Ζ ', του πρώτου μονάρχη του Οίκου των Τυδώρ. Είναι επίσης συγγενής με τον Ιάκωβο Δ ', βασιλιά της Σκωτίας, ο οποίος κυβέρνησε μεταξύ 1488 και 1513.
Hugh_Grand
Ο Ιάκωβος Δ, βασιλιάς της Σκωτίας
Ούμα Θέρμαν
H ηθοποιός του Kill Bill και πολλών άλλων επιτυχιών, Ούμα Θέρμαν, είναι 21η ξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ. Ειδικότερα από την πλευρά του μπαμπά της, είναι άμεσος απόγονος του Εδουάρδου Α ', ο οποίος κυβέρνησε την Αγγλία μεταξύ 1272 και 1307.
Uma_Thurman
Κιτ Χάρινγκτον
Ο χαρακτήρας του Τζον Σνόου από το Game of Thrones, δεν είναι μόνο μέρος του σεναρίου της σειράς, καθώς και στην πραγματική ζωή ο Κιτ Χάρινγκτον έχει βασιλικούς δεσμούς.

Ο Βρετανός σταρ είναι απόγονος του βασιλιά Καρόλου Β' της Αγγλίας και οι βασιλικοί του δεσμοί προέρχονται από τη γιαγιά του από την πλευρά του πατέρα του, τη Λαβέντερ Σεσίλια Ντένι.
John_Snow__1_
Σελίν Ντιόν
Η Σελίν Ντιόν που είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο χάρη στις κορυφαίες επιτυχίες της και την απίστευτη φωνή της έχει κι αυτή βασιλικούς δεσμούς. Η Καναδή τραγουδίστρια είναι συγγενής με τον βασιλιά Φίλιππο Β' της Γαλλίας, του οποίου η στέψη έγινε το 1179.
Celine_Dion
Τζόνι Ντεπ
Ο Τζόνι Ντεπ έχει μακρινούς οικογενειακούς δεσμούς μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας.

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» είναι 20ος ξάδερφος της βασίλισσας, σύμφωνα με έναν γενεαλόγο που ερευνά το γενεαλογικό δέντρο του ηθοποιού, καθώς και οι δύο είναι απόγονοι του Εδουάρδου Γ ', ο οποίος πέθανε το 1377.
depp__2_
Μάγκι και Τζέικ Τζίλενχαλ
Ο Τζέικ Τζίλενχαλ και η αδελφή του Μάγκι συνδέονται επίσης με τον Βασιλιά Εδουάρδο Γ', μέσω του πατέρα τους. Αυτός ο βασιλικός δεσμός τους κάνει 19α ξαδέλφια με τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Maggie_And_Jake_

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε τον δράστη να τρέχει μετά τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη

Ρωσία: Ο Πούτιν πάσχει (και) από το «σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών»; - Νέα σχόλια για την υγεία του

Ενεργειακή κρίση - G7: Οι υπουργοί Οικονομικών αποφάσισαν να μπει πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης