Δύσκολες ώρες βιώνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός μέσα από τα social media.
Στον λογαριασμό του στο Instagram, δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία με τον πατέρα του, την οποία μάλιστα τράβηξε ο ίδιος. Σε αυτή απαθανατίζεται μαζί με την εγγονή και κόρη του Θανάση Τσαλταμπάση. Γράφοντας μερικά λόγια πάνω στο στιγμιότυπο, εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν είναι πλέον στη ζωή.
«Πατέρα μου… Απρόβλεπτος σε όλα. Περίμενες τη γιορτή της Μητέρας να κάνεις την έξοδο. Ακόμα νομίζω ότι είναι κάποια πλάκα σου και θα έρθεις πάλι. Μια ζωή μας μοίραζες χαμόγελα, τώρα γεμίσαμε δάκρυα. Θα σ’ αγαπάμε πάντα. Θα σ’ αγαπώ πάντα. Υ. Γ. Ποιος να μου έλεγε ότι έβγαζα την τελευταία φωτογραφία. Ήσουν μέσα στην ευτυχία. Έτσι θα σε θυμάμαι», έγραψε χαρακτηριστικά.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.