Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και δυο τραυματίες, σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στην πλατεία Βάθη, όταν έπειτα από διαπληκτισμό, ένας αλλοδαπός κουρδικής καταγωγής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον δυο συμπατριωτών του.
Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ο δράστης έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί:
Τι έγινε νωρίτερα στην πλατεία Βάθη
Το επεισόδιο σημειώθηκε μέρα - μεσημέρι στην πλατεία Βάθη, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στις 14:52.
Πριν τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανθρώπων κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ακολούθως, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των άλλων δυο, τους οποίους τραυμάτισε, έκρυψε το όπλο και διέφυγε με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας τραυματίας, 22 ετών, χτυπημένος στο κεφάλι και τον λαιμό, έπεσε στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.
Κλείσιμο
Ο έτερος τραυματίας, 27 ετών, που είχε δεχτεί σφαίρα στην πλάτη, έφτασε μόνος του, πεζός, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσε για το περιστατικό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.
Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και άνδρες των ΟΠΚΕ κάνουν έρευνα για το περιστατικό.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.