Adele: Μετά τις φήμες για τον αρραβώνα με τον Ριτς Πολ, αποκαλύπτει πως... θέλει να κάνει παιδί

Adele: Μετά τις φήμες για τον αρραβώνα με τον Ριτς Πολ, αποκαλύπτει πως... θέλει να κάνει παιδί

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως έχει «σοβαρά  σχέδια» για την επόμενη χρονιά

25262338
Λίγες ώρες πριν τον έξαλλο μεθυσμένο χορό της στον στύλο του διάσημου gay bar «Heaven» του Λονδίνου, η Adele μιλούσε για τη σχέση της με τον Ριτς Πολ και άφησε μάλιστα, υπονοούμενα ότι θέλει να γίνει ξανά μητέρα.

Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Graham Norton Show» και επιτέλους, ξεκαθάρισε τα πράγματα γύρω από τη σχέση της με τον αθλητικό μάνατζερ.

Όπως δήλωσε η Adele, οι δυο τους παραμένουν μαζί, ενώ για το φημολογούμενο «δαχτυλίδι αρραβώνων», είπε: «Και αν είχα αρραβωνιαστεί, πιστεύετε ότι θα το έλεγα σε όλους;».



Αμέσως, λοιπόν, άφησε υπονοούμενα ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να έκανε το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της.

Όσο για την ακύρωση του show της στο Λας Βέγκας, αποφάσισε να μιλήσει με ειλικρίνεια και παραδέχτηκε πως ο λόγος δεν ήταν ο Covid-19.

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα πραγματικά, πίστευα ότι θα καταφέρω να τα οργανώσω όλα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μετανιώνω πραγματικά, που το ακύρωσα το τελευταίο λεπτό. Δεν ένιωθα άνετα και ο κόσμος θα το καταλάβαινε και δεν το ήθελα αυτό», είπε η τραγουδίστρια, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί στις φήμες για τους τσακωμούς με τον Ριτς Πολ, που κυκλοφόρησαν.



Αντιθέτως, άλλαξε την συζήτηση και εξήγησε πως σίγουρα οι εμφανίσεις της θα επαναπρογραμματιστούν για τη φετινή χρονιά, αφού για την επόμενη έχει... άλλα σχέδια.

Όπως αποκάλυψε η Adele, θα ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα παιδί ακόμα και το έχει βάλει στα πλάνα της για του χρόνου.

«Θα γίνει 100% φέτος το show, γιατί έχω σχέδια για του χρόνου. Φαντάζεστε να χρειαστεί να το ακυρώσω πάλι, επειδή θα είμαι έγκυος;», δήλωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης